View Single Post
Vechi 25.02.2010, 20:19:44
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Fata_Sihastra Vezi mesajul
Ma refeream ca mi se pare ca a aruncat cartela...El este foarte hotarat in ceea ce vrea...Mi-a spus ca si daca se va duce la duhovnic si el ii va spune ca nu a procedat corect nu se va mai intoarce..Ii dau dreptate,m-a dezamagit in primul rand pe mine,apoi si pe familia mea.In ceea ce priveste iubirea lui,eu stiu sigur ca el m-a iubit,uneori poate mai mult decat l-am iubit eu...
In ideea de iubire nu se includ doar momente fulger, gesturi momentane, etc. oricat de impresionante ar fi.

Proba adevaratei iubiri este timpul, si daca el a putut sa faca afirmatia de mai sus, fara ca tu sa-l superi cu ceva, e clar ca si-a pierdut ratiunea (a ajuns practic sa sfideze si pe Dumnezeu, la afirmatia cu duhovnicul), deci a picat tragic la proba in cauza si chiar prea devreme, chiar daca are si o scuza (presiunile facute de mama lui).

Nu se stie niciodata, poate timpul ii va schimba felul de a fi, dar tu mai bine vezi de viata ta, tu ar trebui sa fii cea care il respinge categoric, dupa astfel de comportament si cuvinte.

Cauta ceva mai bun pentru ca SIGUR trebuie sa gasesti si MERITI ceva mai bun de atat.

Si sa ai grija de sanatatea ta, in primul rand.

Last edited by AlinB; 25.02.2010 at 20:22:23.
Reply With Quote