View Single Post
Vechi 25.02.2010, 22:15:59
nobodyin
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Fata_Sihastra Vezi mesajul
El era singura persoana cu care vorbeam,imi stia gandurile,framantarile,cand sunt trista sau bucuroasa,iar eu il recunoasteam din 1000, acuma a ramas un gol imens...As fi putut baga mana in foc pentru el,iar daca cineva mi-ar fi spus ca ne vom desparti as fi fost in stare sa-l strang de gat.Si pentru ce totul?Pentru un motiv prostesc si neadevarat..Eu vad acest lucru si nu doar eu,am spus ca eu fiind subiectiva vad lucrurile altfel,dar pana si apropiatii mei,pana si preotii cu care am vorbit imi dau dreptate...Mi-e ciuda pe acel preot..sincer...Doamne iarta-ma,nu-i bine sa spun ceva rau despre un preot,dar sunt prea inversunata.
SCUMPO acela nu a fost PREOT(a fost un fals preot,sau cel mult unul nebun)eu sincer cred ca a fost o FALSA!!!ITI inteleg durerea ,dar vezi tu uneori iubirea ne face sa fim ORBI!NU prea iti mai raman multe de facut in legatura cu prietenul tau,in schimb ai putea sa te apropii de DUMNEZEU!
SPUI ca esti si bolnava!OFF...Boala nu este o rusine,nici dovada ca am fost lepadati de Dumnezeu;dimpotriva, si in ea se gaseste mila Lui.Ceea ce vine de la Dumnezeu sau este ingaduit de El,este miluire:BOALA,SARACIE,SUFERINTA. Deci TU sa te rogi din inima zicand:"DOAMNE,FA-MA BINE! SA NU SE FACA INSA VOIA MEA,CI VOIA TA!Slava TIE,Dumnezeul MEU!Cred ca pe cit de buna este sanatatea,la fel este si boala aceasta! Sunt recunoscatoare pentru toate,MILOSTIVE,FACATORULE AL MEU!'' Toate sunt date de Dumnezeu spre mantuirea noastra.Cu acest gand sa primesti si tu boala si suferinta ta,multumind lui Dumnezeu,CARE SE ingrijeste de mantuirea TA.Felul in care ingaduie Acesta INTAMPLARILE pentru mantuirea ta,doar EL stie.NOI, de obicei,nu putem sa intelegem.De exemplu,trimite o suferinta uneori ca sa ne invete,sa ne trezeasca duhovniceste,alteori ca sa ne scape de un rau mai mare,sa ne mareasca rasplata cereasca,sa ne izbaveasca de vreo patima s.a.Deci,tu sa iei seama la pacatele tale si sa zici:"Slava tie ,Doamne,Care ma pedepsesti cu dreptate!"Sa te gandesti ca,inainte de toate,ai uitat de Dumnezeu si sa zici:"Slava tie Doamne,Care mi-ai dat prilejul si stinta ca sa imi amintesc mai des de Tine!'' Trebuie neaparat sa iti cauti un duhovnic sa te spovedesti lui si el te va ajuta.ORTODOXIA ESTE ADEVARUL!!!Cauta un duhovnic ORTODOX SI ROAGA-TE DOMNULUI sa iti dea unul iscusit.AI spus ca daca te casatoreai cu acel baiat, treceai la ortodoxie,poate DUMNEZEU te cheama la ADEVAR,dar vrea ca sa o faci din dragoste pentru EL,nu pentru acel baiat(aceasta este o parere a mea),dar cel mai bine te va povatui duhovnicul. PUNE-TI nadejdea in DUMNEZEU si cu rugaciunea alunga durere pe care ti-a pricinuit-o acel baiat.Mergi pe calea aceasta si DOMNUL va indrepta lucrurile spre folosul tau.Te imbratisez cu drag!!!Mai vorbim!DOMNUL SA TE BINECUVINTEZE!!!
Reply With Quote