Citat:
În prealabil postat de NTatiana
Ma inspaimanta ceea ce am citit despre poveste voastra de dragost si despre fiferentele de sfaturi ( care normal, daca sunt infatisate de Dumnezeu ar trebui sa fie la fel si nu diferite) ; in fine ...cred ca Duhovnicul a grait adevar de la Dumnezeu sa fiti impreuna; dar daca musiu nu asculta de vocea lui Dumnezeu !!! stii dupa ce imi dau seama care din cei doi a grait adevar??? dupa faptul ca dupa ce a aparut preotul chemat de mama iubitului tau el si-a schimbat atitudinea total fata de tine si si-a schimbat-o in rau caci un om chiar daca ar fi primit un sfat de despartire si acesta ar fi venit de la Dumnezeu...preotul i-ar fi dat si indicatii pretioase cum sa procedeze sa se desparta de tine, adica sa o faca Crestineste , nu ca un pagan, adica sa ramana prieten cu tine fara a manifesta sentimente de iubire , si sa se intereseze de sanatatea ta, sa incerce sa te ajute daca e posibil, sa mai petreaca timp cu tine dar sa aduca prieteni cu el ...asa ar proceda un adevarat crestin...si poti sa-i scrii o scrisoare sau sa te duci sa-l vizitezi inopinat si sa-i vorbesti, sa-l convingi de ce nu e de la Bunul Dumnezeu ceea ce i-a spus preotul ci ceea ce ia- spus Duhovnicul ...poti intreba orice autoritate preoteasca Ortodoxa cine e mai aproape de sufletul omului respectiv si il cunoaste indeaproape? Duhovnicul sau sau un preot ? eu consider ca Duhovnicul, deoarece el cunoaste ''Duhul'' , spiritul omului respectiv deoarece omul ii spune Duhovnicului absolut tot despre el insusi.......si Duhovnicul, banuiesc eu, se roaga indelungat pentru omul respectiv, sa i se arate de la Dumnezeu ce trebuie sa-l sfatuiasca pe acel om...eu asa cred........mai intreba ...poate Patriarhia Romana sa-ti dea un raspuns foarte la obiect...in privinta iubitului tau , daca reusesti sa-l contactezi si sa-l rogi sa-ti acorde doar cateva minute sa stai de vorba cu el si sa-i explici si lui ceea ce ti-am explicat eu si poate obtii informatii mai valoroase de la cei in materie ...si daca el nu intelege ceea ce ii explici lasa-l ...inseamna ca nu e demn de tine si chiar trebuie sa iti cauti fericirea cu alt baiat...nu are rost sa te consumi pentru nimeni care nu isi inmoaie inima cel putin ca un bun Crestin , daca nu ca iubit; eu iti urez multa sanatate si tot ceea ce pot sa fac este sa ma rog la Dumnezeu pentru tine , pentru sanatatea si linistea ta sufleteasca; Sa-ti ajute in viata Bunul Dumnezeu si mereu sa te lasi calauzita de El...invata din Intelepciunea Lui !
|
Multumesc mult pentru sfaturi si ca esti aproape de mine spiritual. Pentru mine este mult mai greu din moment ce-mi desfasor activitatea mai mult intre cei 4 pereti ai camerei mele.La cine sa apelez,cand eu nu pot face nimic.Daca as fi fost sanatoasa as fi facut mai multe,m-as fi dus sa vorbesc cu duhovnicul lui,as fi luat primul tren si m-as fi dus pana la el sa-mi spuna privindu-ma in ochi toate ce mi le-a spus la telefon.Dar chiar daca ar insemna sa lupt toata viata,tot am sa-l intalnesc,lucrurile nu pot ramane astfel,pentru ca intre noi totul a fost sincer,stiu asta..si el la fel.Nu pot uita ca in momentul in care mi-a spus ca nu mai poate fi cu mine a plans si el si mi-a spus sa-l iert si ca ma iubeste si ii pare rau ca m-a facut sa cred in noi.Acest lucru imi da putere,intotdeauna este o solutie,cu ajutorul lui Dumnezeu o voi gasi.Eu intotdeauna am reusit cu ajutorul lui Dumnezeu sa-l scot de fiecare data cand cadea,dar acuma nu mai pot,este prea inversunat impotriva mea...Nu pot intelege de ce m-a lasat cand mi-a fost cel mai greu,in primul rand nu-i omeneste acest lucru...Am avut probleme de sanatate,din cauza bolii am facut unele complicatii,urma sa dau un examen,iar duminica este ziua mea,insa lui nu ia pasat de toate astea.Stiu ca nici macar nu-mi va spune "La multi ani".Dar daca Dumnezeu asa vrea,atunci faca-se voia lui,sper ca intr-o zi voi fi si eu bucuroasa,chiar daca stiu ca numai cu el as fi putut fi cu adevarat fericita!