View Single Post
Vechi 24.03.2007, 14:04:21
Clausemi
Guest

Implicit

Cozia draga...pt mine schimbul de mesaje dintre noi(si nu numai) a fost pt interes comun,sa ne folosim reciproc...ca avem opinii separate fata de acest subiect nu-i bai,ca nu suntem trasi la indigo...de ex.eu daca as fi facut religia in scoala si mi-ar fi predat un preot sigur as fi cerut sa nu ma prezint la ore...de mica am fost mai nonconformista....ce sa facem acum,oameni si oameni.

Am intalnit si eu calugari si preoti deosebiti exact asa cum ai vorbit tu despre acel staret,am povestit despre aceste intamplari acolo si atunci cand am avut ocazia...marea mea problema este ca nu-mi place sa repet ceea ce am mai spus(cred ca tine de deformare profesionala).

Acum scuza-ma ca nu stau sa fac ora de religie ca sa vezi cum abordez eu anumite subiecte cu elevii...si asta pt ca nu e locul si nici nu am conditiile prielnice pt a face acest lucru aici pe forum.

Iar citatul asta "asta asa dupa mintea mea limitata si pacatoasa, si iarta-ma daca supar sau am vorbit prea mult. Nu ar fi trebuit tie sa-ti explic asta." incearca sa-l scoti cand vorbesti cu mine....asta pt ca nu e cazul sa-ti ceri iertare ca ai o altfel de parere fata de a mea...eu iti apreciez sinceritatea si parerile,nu sunt cu nimic mai presus ca sa nu-mi explici sau sa nu-mi spui atunci cand tu simti ca eu am gresit cu ceva sau ca nu am abordat bine un subiect din pct tau de vedere.

Deci Cozia astept din partea ta noi replici atunci cand consideri ca le merit...pt asta suntem aici :sa invatam si sa ne informama unii de la altii.
Reply With Quote