Citat:
În prealabil postat de ofurnica
nu vreau sa-mi fac pacate marturisind ceva ce poate mi-a fost dat numai mie sa vad, dar tot ce port sa spun este ca aceste aparitii m-au ajutat sa scap de la moarte fizica si trupeasca
|
Buna ,
am o nedumerire uite mi-e nu mi-a spus nimeni daca am voie sa zic sau nu ...dar eu am fost salvata ca si tine poate si am simtit prezente in jurul meu ...de vazut am vazut o data inainte de a merge intr-un pelerinaj in Grecia pe Iisus Hristos intr-o alta persoana ,in aceeasi zi si mama mea a vazut-o pe mama ei care murise de cativa ani intr-o alta persoana ,ea se uita cu blandete la ea ,iar referitor la mine simteam cum ma cerceta si doar se uita la mine...
De cand sunt mica am simtit ca sunt protejata ,de multe ori am scapat din accidente ,cea mai grea cumpana a fost intoarcerea mea din Germania de unde am venit mai mult moarta decat vie si ceea ce am vazut si auzit atunci nu am sa uit niciodata ,multumesc lui Dumnezeu ca am fost ajutata...prin ai sai Sfinti Ingeri.
ps : DAR sceptica sunt si eu ,crede-ma....citind mai mult in ultimii ani realizez ca multe pot fi de la vrajmas ,ca suntem ispititi pe masura ce si viata noastra este in continuua schimbare si mai ales interioara pentru ca asta vede Dumnezeu ,vede in inima noastra ,mai ales dorindu-ne intoarcerea la Biserica.
HAR si PACE in acest Post !