View Single Post
Vechi 26.02.2010, 10:45:28
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Fata_Sihastra Vezi mesajul
Multumesc mult pentru sfaturi si ca esti aproape de mine spiritual. Pentru mine este mult mai greu din moment ce-mi desfasor activitatea mai mult intre cei 4 pereti ai camerei mele.La cine sa apelez,cand eu nu pot face nimic.Daca as fi fost sanatoasa as fi facut mai multe,m-as fi dus sa vorbesc cu duhovnicul lui,as fi luat primul tren si m-as fi dus pana la el sa-mi spuna privindu-ma in ochi toate ce mi le-a spus la telefon.Dar chiar daca ar insemna sa lupt toata viata,tot am sa-l intalnesc,lucrurile nu pot ramane astfel,pentru ca intre noi totul a fost sincer,stiu asta..si el la fel.Nu pot uita ca in momentul in care mi-a spus ca nu mai poate fi cu mine a plans si el si mi-a spus sa-l iert si ca ma iubeste si ii pare rau ca m-a facut sa cred in noi.Acest lucru imi da putere,intotdeauna este o solutie,cu ajutorul lui Dumnezeu o voi gasi.Eu intotdeauna am reusit cu ajutorul lui Dumnezeu sa-l scot de fiecare data cand cadea,dar acuma nu mai pot,este prea inversunat impotriva mea...Nu pot intelege de ce m-a lasat cand mi-a fost cel mai greu,in primul rand nu-i omeneste acest lucru...Am avut probleme de sanatate,din cauza bolii am facut unele complicatii,urma sa dau un examen,iar duminica este ziua mea,insa lui nu ia pasat de toate astea.Stiu ca nici macar nu-mi va spune "La multi ani".Dar daca Dumnezeu asa vrea,atunci faca-se voia lui,sper ca intr-o zi voi fi si eu bucuroasa,chiar daca stiu ca numai cu el as fi putut fi cu adevarat fericita!
Totusi, poti sa spui cu mana pe inima ca nu i-ai gresit cu nimic?
N-ai aruncat vreun cuvant greu despre el sau mama lui?

N-ai facut presiuni, nu l-ai fortat sa ia decizii sau sa-ti faca promisiuni desi poate nu era pregatit sa o faca?

Mi se pare o schimbare radicala din partea lui, parca vorbesti de doi oameni diferiti, esti sigura ca nu esti si tu pe undeva cauza acestei schimbari?

Dupa ce a facut atat timp opozitie mamei lui, si spui ca ti-a oferit atatea lucruri, cu sinceritate sa se schimbe dintr-o data atat de radical si sa fie atat de rautacios cu tine?

Daca e asa, atunci poate chiar e alt om si nu are sens sa mai visezi dupa ceva ce nu mai exista.
Sau..poate ai gresit pe undeva..?
Reply With Quote