View Single Post
Vechi 26.02.2010, 17:36:13
macsim
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de florin1966 Vezi mesajul
pentru a recunoaste pe cineva trebuie sa -l cunosti inainte.daca roadele nu folosesc la nimic la ce mai e nevoie de roade bune sau rele ?care e diferenta intre roade si cine face selectia ?dince punct de vedere?poti sa-ti faci cruce dar nu umbli cu el?numai faptul cati faci cruce esti cu domnul iar daca nu esti departe de el .dhul sfant ne ajuta sa lucram fapte mai studiaza biblia nu mai te mai fofila rasfoindo doar .atunci mantuitorul minte cand zice ca "nu tot cel ce va zice doamne se va mantui ci numai cel ce va face faptele bune"????? nu vezi ca te contrazici dupa fiecare fraza?
nu tu trebuie sal cunosti cand vine te va cunoaste el caci va trimite pe ingerii sai sa aleaga pe cei buni de cei rai si nicidecum ca il vei recunoaste tu .esti cel care vei hotara unde te vei duce sau dumnezeu? de ce il micsorezi pe dumnezeu dar te inalti ? nu stii ca dumnezeu celor mandri le sta impotriva ?nu va mai erijati in singurii cunoscatori ai adevarului pe care nici dumnezeu nu-l cunoaste. oare voi ati descoperit biblia ieri si ortodocsii au pierdut-o? inafara de ignoranta si mandrie nu demonstrati nimic. mai usor cu mandria dracesca a ereziilor sectaresi interpretarii tendentioase a bibliei dupa capul vostru.cind veti avea 2000 de ani de experienta vom mai vorbi dar dupa nici 200 mai usor ca darimati gardul cu prostia si ineptia
De ce ti-e frica ?
Nu m-am erijat in nimic... Am spus doar ceea ce cred...Ma uimeste doar, si nu-mi revin din aceasta uimire, decat venin sunt in stare unii care-si spun singurii adevarati crestini ... TOATE cuvintele tale, nu m-au convins ca ai dreptate. Invectivele apar atunci cand argumentele lipsesc.
Daca singura si adevarata biserica are cadelnita plina cu venin ... ma bucur ca nu fac parte din ea ...
Nu stiu daca ortodocsii au pierdut sau nu biblia, dar se pare ca nu o prea folosesc. Pentru ca ai fi citit acolo ca nu ceea ce intra pe gura este pacat, ci ceea ce iese pe gura spurca omul ...
Si stai linistit... nu sunt pe aici ca sa te corup :) Imi promovez blogul, si fiecare link conteaza ...
Experienta nu inseamna totul ... dovada esti tu. Degeaba este veche de 2000 de ani daca roadele sunt inveninate ... Pe mine sectantii mei nu m-au invatat ca nu exista nimeni mantuit inafara de mine ... pentru ca nu este adevarat. De ce ti-e frica?

Ah! Si roadele Duhului sunt deja hotarate si scrise in biblie... nu le-a interpretat tendentios nici o secta. Trebuie doar sa le citesti... sunt in romaneste.
Reply With Quote