Citat:
În prealabil postat de Trandafir_Alb
Nu vi se pare oarecum "logic" sa nu gasiti in paginile lor oficiale partile proaste ale acestui codex? Chiar credeti ca or sa spuna pe fata ca ideea e sa ne faca disparuti incetul cu incetul??
Intai s-a adoptat codul si APOI S-A ANUNTAT OFICIAL. Cat de normal vi se pare asta? Stiu ca-i asta-i tara tuturor posibilitatilor, dar....
AlinB, chiar imi sta in obicei intai sa ma informez si apoi sa vobesc, de asta am si deschis acest topic, altfel imi vedeam de treburile mele. Asta inseamna ca si cele 13000 de pesroane care au semnat petitia au facut-o cu ochii inchisi si nu s-au informat inainte de a o semna....
Mihailt, stiu ca se gasesc ceaiuri peste ceaiuri in toata lumea, intreabrea e: cat timp or sa mai existe. Suna ca un scenariu de film SF si e foarte greu sa convingi pe cineva ca astfel de lucruri chiar se intampla in realitate.
Intr-unul din filmuletele de le google un nenea povesteste ca acesti codex s-a vrut implementat si-n SUA, dar pentru ca oamenii au iesit in strada, s-a renuntat la idee. Acum incearca cu noi, cobaii lor preferati.
Oricum, sa ne imaginam ca asta cu codexul e doar un basm si ei de fapt ne vor binele (ahaaahaaaahaaaahaaa!) daca cititi si dati mai departe si informati lumea NU AVETI NIMIC DE PIERDUT !
|
Cum sa nu le fie usor sa faca experimente pe noi - cei mai ''cuminti cobai da laborator'' !?! daca li se da ''trecere libera'' de la conducerea tarii...daca aia din Parlament care aproba legile au fost ''varza'' cand erau elevi la bilologie, la chimie, la fizica...cum naiba sa le mearga creierul si sa prevada pericolele ce ne asteapta inclusiv pe familiile lor ?!?in plus daca organizatiile din afara tarii doritoare de a face experimente pe noi, au iesit cu banutul pe ''masa de joc'' atunci praful si pulberea se va alege de noi toti ! Oricum nu mai credeti nimic din ceea ce cititi pe etichetele produselor ca nu sunt decat ''ticluieli ca sa ne spele creierul si sa ne faca sa le cumparam toate scarboseniile lor cu care ei fac bani grei ; incercati sa cumparati legume si fructe de la tarani ( e mai usor ptr. cei care au automobil propriu) mergand in afara orasului...profitati de aceasta ocazie si iesiti si la aer curat macar o data la 2 saptamani daca nu puteti in fiecare saptamana; si ajutati taranii cu ce puteti , intrebati-i daca e ceva cu care ati putea sa-i ajutati...( poate va imprieteniti cu ei si va vor spune daca pentru data urmatoare le puteti cumpara ceva de la ors, din supermarket, sau le puteti cumpara un medicament pe care ei nu il gasesc in farmaciile locale din satele lor ...sau le puteti aduce copiilor lor ceva frumos in dar...in fine ...imprieteniti-va cu ei si sustineti-ii cat puteti de mult ca in ei ne e ''salvarea''