Dragii nostri
Astazi a fost o zi importanta la noi in familie Emilian a implinit frumoasa varsta de 3 anisori care ea petrecut alaturi de fratiorii lui si noi ,va doresc si voua tuturor sanatate si bucurii in familie si viata alaturi de toti cei dragi voua a fost o zi normala pentru noi situatia noastra nu sa schimbat in legatura cu serviciul eu tot acasa stau si astept ziua de 1 cand sunt chemat sa dau o proba de lucru ,ma rog la Dumnezeu sa li se imbuneze sufletul si sa ma angajeze caci experienta am in ceea ce fac de lucrat imiplace sa lucrez si sper ca cu ajutorul lui Dumnezeu sa reusesc sa incep munca ca nu este deloc usor sa stai acasa sa nu stii ce faci in ziua ce vine ,peste cateva zile va veni si factura la lumina si nu stiu cat voi avea de plata caci am avut si caloriferul in priza si am termen cateva zile sa platesc ,cand ai servici stii ca ai de unde sa dai dar cand nu ai nu mai poti dormi linistit invaluit de griji si nevoi ,va spun sincer oameni buni ,sunt oameni care au posibilitati mai mari si se pot descurca usor ei nu se mai gandesc pentru ziua de maine (presedinte,senator ,avocati ,doctori etc)pentru noi oameni simpli cu nevoi si lipsuri este foarte greu sa stii ca nu stii ce sa faci sa ai pe masa o felie de paine ,pentru unii maturatul strazii e o rusine o decadere in fata altor oameni pentru altii e o bucurie si se gandesc maine am un cartof si o paine pentru familia mea si o cana de lapte .Viata este foarte grea si avem nevoie de sprijinul vostru sa ne ajutati stim ca sunteti oameni cu suflet mare care neau sarit in ajutor si va suntem recunoscatori si va multumim in fata lui Dumnezeu cu rugaciuni si acatiste ajutatine va rugam .Doamne ajuta va dorim si spor in casa dumneavoastra tuturor.
|