View Single Post
Vechi 27.02.2010, 20:31:55
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Părerea mea este că acestea nu sunt vremurile din urmă. Sigur, ziua și ceasul nu le știe nimeni, dar Învățătorul și urmașii Lui ne-au transmis care vor fi semnele timpului. Încă nu corespund.
Mai întâi, trăim încă într-o lume predominant normală. Putem să ne practicăm credința fără mari tulburări. Nu am observat vreun fenomen de convertire în masă a evreilor. Moralitatea a scăzut, dar nu chiar la "cod roșu", ci la "cod galben" să zicem.
Ne place sau nu, omenirea mai are de coborât un pic până la sfârșit. E adevărat că lucrurile se mișcă tot mai repede, în ritm continuu accelerat: trepte coborâte altădată în secole se coboară acum în decenii sau chiar în ani.
Părerea mea e să fim atenți la următorul semn: trecerea de la "paradigma materialistă" la "paradigma falsei spiritualități". Deocamdată, sataniștii, new-age-iștii, etc trec drept niște exotici. Noi știm că diavolul nu se va mulțumi să se ascundă până la sfârșit: asta e tactică, nu strategie: el urmărește venerarea directă, vrea să fie slăvit ca un Dumnezeu. Deocamdată, supermarketurile sunt mai pline decât sinagogile lui Satan. Când raportul se va inversa, vom trece de la "cod glaben" la "cod portocaliu" și vom ști că Ziua Aceea s-a apropiat.

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com
Reply With Quote