Subiect: Salvati Romania!
View Single Post
Vechi 28.02.2010, 15:32:01
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Thumbs down

Citat:
În prealabil postat de OmuBun Vezi mesajul
Se pare ca fiecare vede si aude doar ce doreste. Ce face omul cu viata lui, daca merge sau nu la biserica si ce face in biserica daca tot merge, nu este subiectul acestui topic. Eu spuneam sub forma ca "Nimeni nu te plateste, daca nu muncesti!" Iar ca sa faci niste rugaciuni care sa fie rasplatite dupa asteptari, mi se pare corect sa fii acolo, in biserica, pe cat posibil, daca sanatatea si imprejurarile ti-o permit. Daca asta este lauda de sine, Doamne iarta-ma! Mie totusi mi se par foarte multe rautati strecurate de la o vreme, si nu-mi place de loc. Parca facem jocul... altcuiva!...
Refulari . . .acuze , mai tot timpul ! D"le OM BUN , cam toti sunt imperfecti si vezi numai rautati . . .strecurate ( ! ! ! ) de la o vreme . . . Sa-mi fie iertat , dar tocmai dumneata ce-mi ti lectii de morala si conduita , ai un tupeu iesit din comun acuzandu-ma exact de greselile cu care dumneata operezi zilnic . Dovada insasi aceasta " actiune" intinsa in mai bine de 20 de pagini de un ridicol grotesc , cu exceptia initiativei de a se citi din Psaltira , lucru minunat , oriunde si oricand ! Voi reveni cu exemple d"le OM BUN