Citat:
În prealabil postat de antoniap
,,Si ne iarta noua greselile noastre precum si noi iertam gresitilor nostri...'' - este un fragment din rugaciunea pe care o spunem indiferent daca avem mai multa sau mai putina dreptate. Inaintea lui Dumnezeu cel mai mare este cel care iarta. Cu totii gresim: cu voie sau fara voie.
|
Exact Antonia numai ca iata cum in loc de iertare ti se baga cutitul pe la spate , si culmea de cine , tocmai de un " OM BUN ", pe care l-am admirat , l-am respectat , l-am inclus in lista mea de prieteni , i-am facut invitatie cu mult drag la grupul Biserica SF . Mercurie , dar acest om avea complet alte ganduri la adresa mea si asta sincer m-a tulburat si m-a durut foarte mult . Astazi la Sf. Liturghie am fost complet dat peste cap din cauza cuvintelor si gandurilor acestui om . Dumnezeu mi-e martor la tot ce mi s-a intamplat si ce am simtit , si sunt sigur ca imi va face dreptate , asa cum mi-a facut toata viata de pana acum . Daca era vorba de altcineva ( din afara listei , de care m-am atasat , pentru ca le respect modul de a gandi , de a scrie , trairea lor duhovniceasca , pe unii ii cunosc si personal , sau prin telefon . . .) nu-mi parea rau si nu puneam la suflet . Multi spun ca nu-i bine sa te atasezi de oameni , poate o fi adevarat , dar eu asta sunt . Cand am de spus ceva o spun direct , fara ocolisuri si fara menajamente , iar cand tin la cineva , apai sa sti ca pun suflet , poate cam prea mult , dar pun . Nici-o injuratura , nici-un rau nu ma afecteaza din paretea nimanui , dar si o virgula pusa cu rautate din partea unui om la care tin mi-a duce intristarea si ma raneste mult, acesta este si in cazul userului OM BUN . Voi continua activitatea pe forum si nu numai cu mai multa prudenta in alegerea " prietenilor.
Slava lui Dumnezeu pentru toate !