Citat:
În prealabil postat de Danut7
Atitudinea lui Pomohaci e strigatoare la cer.Mai mare atrocitate ca acesta, sa-l lasi pe eretic sa predice si sa invete in Biserica lui Hristos nu exista.Comuniune mai urita si spurcata decat asta nu exista.Daca tot nu se crede in stare sa predice in biserica atunci sa-si dea sutana jos si sa se lase de preotie, nu sa-l duca pe dracu in Biserica sa invete.E mai rau decat o slujire sau o coliturghisire asta , cred ca e varful faradelegii in comuniunea cu ereticii, ca ereticul sa invete in Biserica.Preotia nu e de Pomohaci.Acest pseudo-preot ar trebui excomunicat.
|
Eu nu sunt de acord in principiu cu prezenta lui Pustan in biserica dar sa nu exageram, nu Pustan a savarsit Sf Liturghie, el doar a predicat si daca urmaresti bine a fost o predica generala nu si-a predicat propriile doctrine penticostale, de aceea cred ca se cam exagereaza cu "gravitatea" acestui fapt, ce, ierarhii ortodocsi n-au participat in adunarile ecumenice la rugaciuni impreuna nu doar cu ereticii ci chiar cu ne-crestinii, musulmani, budisti evrei etc
Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15)
Last edited by danyel; 28.02.2010 at 19:20:49.
|