Subiect: Salvati Romania!
View Single Post
Vechi 28.02.2010, 19:52:10
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Exact Antonia numai ca iata cum in loc de iertare ti se baga cutitul pe la spate , si culmea de cine , tocmai de un " OM BUN ", pe care l-am admirat , l-am respectat , l-am inclus in lista mea de prieteni , i-am facut invitatie cu mult drag la grupul Biserica SF . Mercurie , dar acest om avea complet alte ganduri la adresa mea si asta sincer m-a tulburat si m-a durut foarte mult . Astazi la Sf. Liturghie am fost complet dat peste cap din cauza cuvintelor si gandurilor acestui om . Dumnezeu mi-e martor la tot ce mi s-a intamplat si ce am simtit , si sunt sigur ca imi va face dreptate , asa cum mi-a facut toata viata de pana acum . Daca era vorba de altcineva ( din afara listei , de care m-am atasat , pentru ca le respect modul de a gandi , de a scrie , trairea lor duhovniceasca , pe unii ii cunosc si personal , sau prin telefon . . .) nu-mi parea rau si nu puneam la suflet . Multi spun ca nu-i bine sa te atasezi de oameni , poate o fi adevarat , dar eu asta sunt . Cand am de spus ceva o spun direct , fara ocolisuri si fara menajamente , iar cand tin la cineva , apai sa sti ca pun suflet , poate cam prea mult , dar pun . Nici-o injuratura , nici-un rau nu ma afecteaza din paretea nimanui , dar si o virgula pusa cu rautate din partea unui om la care tin mi-a duce intristarea si ma raneste mult, acesta este si in cazul userului OM BUN . Voi continua activitatea pe forum si nu numai cu mai multa prudenta in alegerea " prietenilor. Slava lui Dumnezeu pentru toate !
Nu fi mâhnit Cristian,sunt ispitele postului nu pune la inimă.Vrăjmașul nu doarme și lucrează prin oameni.De ce să te tulburi? Să mulțumim lui Dumnezeu pentru toate,să iubim pe fratele nostru și să urâm păcatul.
Dacă ți-aș spune ce ispite am de când a început postul ți-ar trece imediat supărarea.
Îmi înghit lacrimile și merg mai departe căci știu cât mă iubește Dumnezeu așa ticăloasă cum sunt.
Reply With Quote