View Single Post
Vechi 28.02.2010, 22:18:39
andrei25's Avatar
andrei25 andrei25 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2009
Religia: Ortodox
Implicit ..

Citat:
În prealabil postat de anisoara Vezi mesajul
Sunt in Spania de 5 ani si am putine cunostinte bisericesti.Am vorbit de curand cu un preot si mi-a spus ca am nevoie de un duhovnic.Nu stiu unde sa-l caut si ce sa fac.
Ma ingrijoreaza viata mea.Material nu am acumulat nimic desi am muncit de la 23 de ani.Am 42 de ani si nu sunt casatorita.Mama mea a murit acum 2 ani,tatal meu e bolnav.
Singura mea speranta e Dumnezeu dar nu stiu cum sa-l rog sa ma ajute,cum sa incep ,ce rugaciuni sa citesc.
Daca ai carti de rugaciuni, sa citesti in fiecare dimineata rugaciunile diminetii, si in fiecare seara rugaciunile de seara, asa cum au spus si cei dinaintea mea, sa citesti paraclisul Maicii Domnului, si daca ai timp, si un acatist (Sf Acopermant al Maicii Domnului, al Sf Ierarh Nicolae, al Sf Spiridon al Trimitundei, al Mantuitorului). Cauta o biserica ortodoxa acolo in Spania, si mergi si vorbeste cu un preot ortodox, ca sa te ajute sa-ti cauti un duhovnic. Daca nu reusesti sa gasesti acolo, vino in tara, ca aici sigur ai sa gasesti. Doamne ajuta!

Sunt un mandru, un fatarnic, si-un viclean! Fac ceva bun ca sa ma vada altii, si astept sa fiu laudat!

"Gustati si vedeti ca bun este Domnul".
Reply With Quote