Citat:
În prealabil postat de luciand
Aproape ? ! ?
Ce inseamna "aproape"? Ce "distanta" trebuie sa fie intre doua lucruri ca sa fie "aproape"? Cam tot atata cat sa confunzi tabla inmultirii cu tabla zincata? Sau STAS-ul cu parastasul ?
Ma indoiesc ca parintele Arsenie Boca ar fi putut sa zica o asemenea ineptie! Si ca sa termin, greco-catolicii sunt tot atat de eretici ca oricare alt eretic! Rupt de Biserica si fara comuniunea cu Hristos, nu conteaza cat de "aproape" sau de departe esti de malul rapei. Si la un metru si la 100 de metri tot in rapa se cheama ca esti, deci tot "mort"!
|
Indoieste-te dar asta este adevarul.
Par. Arsenie Boca, marele si sfantul parinte Arsenie Boca, care n-a fost luat inca in coarne de maruntii nostri anti-ecumenisti, vedea altfel lucrurile.
As vrea sa cred ca a fost "iertat" datorita faptului ca respectivii au mai ramas macar cu un simt al proportiilor, dar ma indoiesc, cred ca mai degraba din ignoranta - faptul ca nu cunosc pozitia dumnealui.
Ca altfel, la cat de repede se aprind din dragostea pentru ortodoxie, repejor i-ar si smulgea aura populara de sfant..
Par. Arsenie, din ce stiu, l-a pictat chiar intr-o biserica pe preaf. Augustin ca sfant, desi pt. BO nu este sfant.