Salut. Sa stii ca in realitate este greu sa-ti faci un prieten, dar apoi pe un forum...Vreau sa-ti spun ceva: un prieten ti-l faci atunci cand iei contact direct cu lumea, nu virtual. Si nu inteleg cum ai fi putut sa stai in liceu fara sa vorbesti cu nimeni, uite, nici eu nu am fost o persoana vorbareata sau bagacios de felu meu si cu toate astea tin si acum legatura cu un coleg cu care ma inteleg foarte bine. Am avut in liceu un coleg in clasa care timp de 4 ani de zile venea la scoala si statea zi de zi in banca fara sa zica nimic, dar daca intram in vb cu el vorbea. Ce ii lipsea lui era comunicarea, nu deschidea gura nici macar in timpul pauzelor. Asa ca incearca sa vorbesti oriunde te duci, nu conteaza, insista, baga-te in seama pentru ca un prieten nu-ti va cadea niciodata din cer. Cel mai bine ar fi fost sa cunosti pe cineva in liceu, pt ca acum poate este mai greu sa-ti faci deoarece nu-ti mai permite timpul sau imprejurarile in care te afli. Uite, acum sunt in primu an de fac si pot sa sustin ca nici unul dintre colegii mei nu mi-ar putea deveni nici macar amic pt ca deja au alta varsta, alte interese si multa nepasare, ba chiar unii rad de mine din nu stiu ce motive, iti dai seama, fleacuri. Asa ca nimic nu se compara cu un prieten pe care ti-l faci din timp.
|