View Single Post
Vechi 01.03.2010, 09:32:10
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

mariamargareta

Citat:
Răspunuri:
E clar că asta e o ispită de întâi aprilie, ca să scoți din context și persiflând ai combâtut nu pe subiect ci defapt vrednicia mea, ca să mă decredibilizezi pe mine păcătosul, dar ce, am susținut eu că sunt un vrednic demn de crezare? deci nu vă e clar că vă luptați cu adversari imaginari? iată exemplul clar căci mereu, mereu, mereu, vă confirmați că sunteți incapabile la modul cel mai clar de a purta un dialog consecvent, la subiect ci scoțând din context un adversar imaginar, zicând voi că „rezultă”, cum nici eu nu m-aș fi putut imagina atât de „faimos”, îl desfințați prin atâtea absurdități în cât din ceea ce realizați chiar rezultă, logic, matematic, deductiv, cursiv, foarte clar că sunteți praf și pulbere la capitolul citit! nu fiindcă nu citiți, nu, căci voi se vede că citiți mult și de multe ori, ci la capitolul claritate tainică, deci e clar că citiți în zadar, iar acum, din nou sunteți complet în pom, fiindcă înhăitându-vă cu raționaliștii ocidentali ați format inchiziția din răsărit și iată în mod clar cum v-ați autobiruit băgându-vă prin glumițe, mițe, mîțe, direct sub copitele lui faraon, și de acolo, călacte pe coadă v-ați ridicat sculișoare ademenitoare, uneltele ispitei prin care își manifestă nenia puterea lui de seducție, păcăliciul acela ironic și pervers, care v-a umplut mâinile cu jokeri ca să vi se pară că aveți cărți bune și că puteți miza și mașina, și casa, și ceasul de la mână, până și hainele de pe voi, crezând voi, fiind sigure că o să mă jupuiți, căci vi se pare că fiind voi bogate, atâta o să tot mizați până eu nu o să mai am cu ce să zic nu sick ci sec! ca apoi să ne arătăm cărțile... Dar cărțile voastre, chiar dacă o să las după voi și o să câștigați procesul, fiind măsluite, de nenia, atunci când o să înțelegeți că el v-a ajutat să trișați, o să începeți să plângeți ca pisicile și miorlăind de mama focului o să impresionați tot iadul dar tot degeaba, fiindcă nu mai e nimic de făcut, jocul s-a terminat și o să fiți voi cele care ați fost demonstrate de voi înșivă că ați furat... și astfel o să stați împreună cu ăla de care am vrut să vă feresc... în mod clar, iertându-vă eu mereu în mod clar, dar în zadar... că voi nu v-ați luat patul ca să umblați ci ați lovit cu patul la cap, iar când patul a crăpat, de frică v-ați suit pe casă și acolo ați stat până s-a-nnoptat de tot dănțuind cu toate pisicile un dans blestemat... fiindcă eu oricât v-am înțărcat jochiululhul asta al vostru de premiante, voi e clar că n-ați ascultat ci mereu, mereu, mereu m-ați persiflat și m-ați desfințat... și acum hai că iar m-am lăudat.
Vsovi încearcă să copleșească prin cantitate, văzând că n-a reușit până acum prin calitate. Dar... vorba ceea: Vorba multă, sărăcia omului!
Vsovi are pregătite pentru asta câteva argumente imbatabile, cu care bate apa în piuă. Unul dintre ele este “se vede clar”. Mai precis, “se vede clar că...”. Iată câteva exemple, comentate.

1.Se vede clar că lui nu-i plac raționaliștii, pentru că lor le place să fie raționali:
Nu v-am zis că în aceiași frază dați argumente absurde și evident imposibile și ilogice din care se vede clar că niciîntr-un caz nu rezultă din texte ceea ce susțineți nonșalant, că rezultă... Ba din contră, din texte rezultă viceversa decât susțineți voi că rezultă, cele două lingviste, ce țin un discurs deductiv, logic, coerent, consecvent... și se vede clar că sunteți raționaliste, că numai ălora le-a mâncat raționalitatea înțelepciunea tainică a inimii.

Citat:
Deci vouă vă plac raționaliștii, că v-a dat nenia de muncă rațională, v-a speriat ca să credeți că aveți voi datoria să... deci nu e clar?... pentru ce sunteți așa încrezute exact ca două căprițe cornute? în lingvism neîntrecute, dar eu vă văd cam amărâte... că vă luptați cu unul care cam pute! nu de la el vine mirosul ci de la păcatele pline de putoare pe care le-a acoperit pisikaa fiindcă stăteau sub gard la soare, cu nisip!
continuarea mai jos

Last edited by vsovivi; 01.03.2010 at 09:52:41.