View Single Post
Vechi 17.04.2006, 11:44:20
esmeraldin esmeraldin is offline
Junior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

Eugeeeeeeeeeeeeeeeeeen, te pierzi in multe cuvinte "sofisticate" si te "scarpini" deandoaselea,am citit multe mesaje ale tale si constat ca tu stii doar lucruri invatate frate, dar stii...? biblia e asa de frumoasa si de simpla daca ceri intelepciune de la Dumnezeu ca sa o intelegi si sa o traiesti, nu sa o vorbesti si cand e vorba sa treci la fapte.... e drum lung. De fapt asta spune Biblia " credinta fara fapte este MOARTA, nu intelegeti va consumati timpul si energia incercand sa dezbateti niste subiecte fara iesire si la final ajungeti doar sa va jigniti prin mesaje.
Conteaza ce crestin esti? in cer nu cred ca va va intreba cineva asta. Intrebarea este: CREZI CA ISUS HRISTOS ESTE FIUL LUI DUMNEZEU SI MANTUITORUL TAU PERSONAL? Isus mai spune in biblie: EU CALEA ADEVARUL SI VIATA, NIMENI NU VINE LA TATAL DECAT PRIN MINE va dau o veste proasta nu am gasit scris nicaieri in Biblie zicand: " nimeni nu vine la Tatal decat prin preoti.Ghinion, voi toti cei care credeti ca spovedania este aceea care te Sfinteste.
Reply With Quote