View Single Post
Vechi 01.03.2010, 11:18:13
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit continuare

6. Se vede clar că își face educația sexuală citind pe furiș Leviticul, din care a învățat clar că sexul este păcat:
“și iată în levitic 12 se arată clar că e păcat!”

Citat:
Deși atunci am citit cu simț de răspundere pentru prima dată, ca să fac socoteala aia corectă cu 7+33 respectiv cu 14+66, ca să mă corectez că nu sunt 40 de zile după botez când femeia e necurată ci 33 sau 66, abea atunci am priceput că, fiindcă este o jertfă antilăcomie de ardere de tot și una de ștergere de păcat, atunci am realizat. Și ce păcat poate să aibă o femei gravidă care aduce pe lume un prunc? sau o pruncă? Ce altceva fac ei decât imperechere sub taină, deci iată că e păcat jochiul sexual ce aduce pe gLume copii și necurată este femeia 40 de zile ori 80 de zile ca în vremea curgerii sângelui ei, iar pruncul se poate boteza abea după 7 zile respectiv după 14 zile, deci iată că „în păcate m-a născut maica mea” cum zice regele prooroc David la psalmul 50!
Citat:

Iar educație sexuală spre libertinajochiulhul celui rău faceți voi cu Bebe Mihăiescu ăla al vostru cu care vă distrați la toate emisiunile de sexologie, că eu nu-l mai urmăresc fiindcă m-am lăsat de sport!
7. Se vede clar că tot Leviticul stă și la baza studiilor lui postliceale de Puericultură Practică:
Deci reise din text, foarte clar, și faptul că[...]Deci din acest text al Leviticului 12 se înțelege foarte clar că pruncul nou născut este necurat 7 zile

Citat:
Păi dacă nu este necurat pruncul, atunci de ce trebuie să stea 7 zile ori pentru pruncă 14 zile împreună cu maica lui care este necurată? Deci se arată prin contrast că această creație de 7 zile respectiv 14 zile este una necurată și viceversa față de cum a creat Dumnezeu pe Adam din pământ și apoi pe Eva din coasta sa.

8. Se vede clar că a descoperit în noi două vrăjitoare persiflatoare care duc o crâncenă vânătoare de sectanți:
“toate cu scopul clar de a decredibiliza și a persifla, căci un nenia v-a făcut să fiți voi sigure că pucioșii mint ori inventează, deci că e sectanți...”

Citat:
I
Citat:
arăși vă flatați; Nu duceți voi nici o luptă ci vă ridicați poalele în public vădindu-vă clar că sunteți unelțicile lui nenia, iar eu v-am arătat că și proștii ca mine se prind ceea ce urmăriți în scopurile voastre, să faceți pe plac lui nenia! flatându-vă că ați făcut un bine națiunii... da, i-ați distrat pe toți cu lupta voastră, luptă de lingviste, luptă în noroi, în keciup, în friscă, în cremă de căpșuni... ce fain!

9. Se vede clar că s-a prins că eu m-am prins că proorocii pucioși, ale căror proorocii nu se împlinesc, sunt orbi:
“Deci e clar ca lumina că negi duhul proorociei, duhul Luminii, zicând că întunericul a cuprins-o, deci e clar că susții că toți proorocii erau orbi...”

Citat:
Inventezi, născocești, vorbești pe lângă fiindcă ce zic aici e ca mai sus, voi nu credeți că exista Mângâierea lui Israel și nu credeți că există Mângâierea Noului Israel, ci fiind duse călare pe duhul eretic și sectant al necredinței, exact cum erau duse vrăjitoarele călare pe mătură ori fariseii și saducheii pe camilă așa susțineți și voi că proorocii nu e prooroci, că Duhul nu e Duhul, și că voi deși sunteți ca pisoii care nu și-au deschis ochișorii voi susțineți mereu ca și fetele cucuiete că vedeți, poi voi vedeți doar stele verzi fiindcă intrați mereu cu nasul în,... în... stâlpul de telegraf... adică în textul meu injineresc! ce mai și fulgeră din când în când, că acuma, în ultimii ani, au pus și liniile de înaltă tensiune, unii, să treacă pe acolo, ca să fie mai palpitant. Dar este scris și de oameni în zonele de transformare: Pericol de electrocutare, Pericol de moarte! și e capul de mort galben cu oasele, dar degeaba zic că oricum nu vă pasă!
continuarea mai jos

Last edited by vsovivi; 01.03.2010 at 11:21:22.