10. Se vede clar că a văzut și cu ochii închiși că e clar că noi nu ne contrazicem:
“păi aia măcar aveau ochi, căci voi dacă îi țineți strâns închiși e clar că nu vă contrațiceți...”
Citat:
Era vorba că ăia aveau ochi, dar voi care vi-i țineți strânși închiși nu mai aveți cum să vă contraziceți ci voi ziceți lecția de la nenia pe de rost, fără rost, aplicată prost, care v-a predat-o nenia pe la ștefan ghiorghiu sau v-a făcut să vă simțiți singuri marea datorie pisicească și singure să vă contraziceți... că doar e clar că dacă țineți ochii închiși strâns nu mai intră praful și pulberea ci cresc urdori așa ca nisipul, precum înghite nisipul deșertului pe câte un îndrăzneț temerar, cu capul făcut calendar, așa de multe urdori.
|
11. Se vede clar că așa de tare îl deranjează satisfacțiile altora, încât face clăbuci la gură și dă să fugă în mărăcini:
“Deci e clar ce vă dă vouă satisfacții: izbânda avocățească, și pentru asta ați face orice compromis, folosindu-vă de orice tertip, și ați așterne aici toată caterinca posibilă doar ca prin efect și punere în scenă să mai bifați voi acolo în rechizitoriul vostru, în zapisul grefierului, încă o mică gheruială împlinită pe fața Domnului în speranța ca întimidarea o să ne facă să fugim între spini și mărăcini așa ca iepurașul hăituit de vânători, dulăi și gonaci...”
Citat:
Acuma și clăbucii de la gura mea vă dau satisfacții? ăia albi sau ăia roșii deși nu mestec așa ca voi ciungă...m
|
12. Se vede clar că nutrește o antipatie manifestă față de antisemitism:
“Se vede clar diferența de aspect, de conținut, și anume că urarea finală, a fost mult mai frumos tocmită cu ocazia plinirii proorociei! și apare ceva nou: slava poporului Tău Israel!”
Citat:
Nu mă ocup de semitism ori antisemitism că asta e politica celor ce vor să-și acopere faptele dându-se mereu victime, ori unii ori alții și imeidat ce ți-e milă de ei, fie unii fie alții, imediat înscăunează minciuna, interesele lor, deci eu nu fac politica lor, ci mi-e milă de ambii în mod egal, de cei ce au suferit pe nedrept, nu ca să le dau apă la moară la „dovezile lor” ci că mă văd pe mine în ei.
|
13. Se vede clar că atunci când trage concluzii, le trage de păr ca să nu-i cadă părul în ochi:
“Deci concluzia este clară, prima dată a zis „cu ochii mei văd” iar a doua oară a zis „văzură ochii mei””
Citat:
Poi chelului ce păr să-i mai cadă în ochi? eventual ăla din nas cînd stă în cap! dar concluzia mea de mai sus e foarte clară, și nu e deloc trasă de păr, ci pe voi v-am tras de limbă că nu ați fost atente nici la topica frazei, nici la verbe, nici că apar cuvinte în plus în exprimarea de la Templu, câteva cuvinte, deci v-am demonstrat add litterram așa ca pentru voi, expre pentru voi, două fete cucuiete, cu cucuie roșii... de la stâlp... că am făcut în armată morse, de aia e de telegraf și de telefon-radio.
|
14. Se vede clar că-i tare la calendar: calendarul pucios (pe stil vechi) este valabil, deși e vechi, iar cel din BOR (pe stil nou) este expirat, deși e nou. Tot la fel de clar îi este că stiliștii nu sunt stiliști:
“Nu e vorba de stil căci nu sunt stiliști! și iată o altă minciună drept argument, ci calendarul e clar că acela e valabil, ăla care îl afirmă CLD,...”
Citat:
Păi stiliștii sunt stiliști, dar voi nu știți face deosebirea și iată că susțineți că nu e valabil calendarul vechi! iar eu v-am zis că îl țiu pe ăla nou dar valabilitatea e a lui Dumnezeu deci CLD a zis că acela e corect, ăla pe Vechi! dar nu ca să facem iarși stilism din el, ci v-am zis că ăla e valabil fiindcă El cunoaște vremurile, doar Tatăl cunoaște Vremurile, iar asta nu înseamnă stilism, dar iată că acum voi îmi ziceți mie că eu neg și zic că stiliștii nu sunt stiliști, dar eu am zis altceva că voi habar n-aveți care e diferența între un stilist și un ortodox, că iată că voi sunteți stiliste cu calendarul pe nou, că și așa poți fi stilist iar voi tocmai ați dovedit-o, căci ați pus mai sus calendarul ca pe sfântul din calendar! Care? este Unul aici, mai mare ca Templul și ca altarul! acolo în calendar!
|
15. Se vede clar că gLumește susținând că noi, tot susținând catehismul BOR și combătând sectele cu Scriptura în față, ne-am molipsit de la sectanți și ne-am contaminat cu venin de erezie exantematică:
“...reiese clar că sunteți insuflate de duhul ereziei și voi născociți erezia crezînd că ați priceput textul în mod corect, cu scriptura fiind voi în fața voastră, exact ca și orice eretic pui de năpârcă, [...] e clar sper că pentru toată gLumea,...”
Citat:
Nu v-ați molipsit ci voi le-ați născocit și inventat!, că dacă așa știți voi pricepe din texte atunci mie mi-e clar ce gLume faceți voi, umor negru! cinismul cel mai absurd! și ziceți că v-ați contaminat de la alții, nici vorbă, voi ați născocit exact așa cum marea a puiat puiță și cum pământul a dat reptile și năpârpârci... deci voi ați creat pandemia asta aviară și porcină încorcită ieșind așa niște găini cu șoriciul gros exact ca porcii...
|
16. Se vede clar că toate “Înterpretările” lui Vsovi de până acum au fost în ceață și că abia acum ceața i se pare că se mai risipește:
“Deci înterpretarea abea acum e ceva mai clară...”
Citat:
Interpretarea se clarifică mereu dar de sus, de la CLD, și nu de la cei ce cred ei că doar ei văd, ei numai... numai ei...
iar când o să se risipească toată ceața atunci unii o să cam se vaite zicând că au fost păcăliți așa ca de 1 aprilie. Dar nu eu i-am păcălit, ci nenia!
|
Last edited by vsovivi; 01.03.2010 at 12:01:28.
|