View Single Post
Vechi 01.03.2010, 22:14:42
Zalmoxis_Nemuritorul's Avatar
Zalmoxis_Nemuritorul Zalmoxis_Nemuritorul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.02.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Ezechiel, capitolul 31
(vorbeste de caderea Asiriei, acest capitol si urmatoarele ofera o descriere amanuntita a Locuintei Mortilor...)

15. Așa zice Domnul Dumnezeu: "În ziua aceea, când s-a coborât el în locuința morților, în semn de jale, am închis peste el adâncul; am oprit râurile lui și apele cele mari au secat; am întunecat Libanul pentru el și toți arborii câmpului s-au uscat din cauza lui.
16. La vuietul căderii lui am făcut să se cutremure neamurile, când l-am prăbușit în locuința morților, la cei ce se coborâseră în mormânt, și s-au bucurat în latura cea de dedesubt toți arborii Edenului, cei mai aleși și mai buni ai Libanului, toți cei adăpați cu apă;
17. Și aceștia s-au coborât cu el în locuința morților la cei uciși de sabie, care erau brațul lui și trăiau în umbra lui, printre neamuri".
18. Deci, cu care din arborii Edenului te-ai asemănat tu în strălucire și măreție? Acum însă LA RAND CU ARBORII EDENULUI VEI FI PRABUSIT IN ADANC, vei. zăcea în mijlocul celor netăiați împrejur, cu cei uciși de sabie. Iată pe Faraon și toată mulțimea supușilor săi", zice Domnul.
Reply With Quote