View Single Post
Vechi 01.03.2010, 23:03:35
cherub cherub is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit lupul isi schimba parul...

Citat:
În prealabil postat de moment31 Vezi mesajul
Ca doar a-ti jurat pana ce moartea va va desparti..Si daca sotul tau te-a inselat,poate ca si tu ai avut partea de vina pt ca i-ai dat prea multa libertate..si poate prea mult timp liber...Si sa stiii ca foarte putini barbati din romania sunt fideli si se comporta frumos cu o femeie.Dupa casdatorie totul se va putea schimba....Dupa ce te va vedea pe numele lui.Ca daca cu fostul sot,a-i fii stat cu ochii pe el,ca pe butelie..Mai ales stiind ca nu are principiii si la cata de stricata este societatea...Eu zic sa ai grija si sa vorbesti cu un duhovnic bun care insista in credinta,,Sa te ajute Bunul Dumnezeu ca sa iei decizia potrivita
lumineaza, tu mai bine urmeaza sfaturile postate aci mai sus de eu-cristina83 si OmBun, ca sunt mai intelepte si mai realiste.

'Dupa casdatorie totul se va putea schimba...' in mai rau, poate - Doamne fereste!... Vba ceea: 'sa nu te inseli [...] ci afla ca nici lupul nu se face vreodata oaie, dupa proverb, nici diavolul nu se face vreodata doctor' s.a.m.d.

"Dupa ce te va vedea pe numele lui." - Aiurea! Vba ceea: 'Lupul isi schimba parul, dar naravul, ba!'... sau 'Naravul din fire, n-are lecuire'...

... sau, poate ca ma insel, cine-stie... poate ca unii oameni se mai si schimba, intre timp - adica Dumnezeu ii schimba. Mai bine tu, lumineaza, cere ajutor de la Bunul Dumnezeu, de la Maica Domnului si de la Sfintii Sai in aceasta problema, caci sunt Singurii care te pot ajuta cu adevarat. Mergi si discuta asta si cu un preot duhovnic, vezi ce te sfatuieste etc. Uite aici un link la un website despre unele minuni ale Sfintei Parascheva de la Iasi: http://www.sfantaparascheva.com/minuni.php
Si un mic fragment relevant, extras: '17. O fată farmacistă foarte cuminte, având 32 de ani, tot voia să se căsătorească. Prin mine a dat rugăciuni la Sfânta Paraschiva și la 1 ianuarie 1968 a făcut cunoștință cu un doctor văduv. Acela începe s-o curteze, dar ceva serios nu spunea. Apoi o lasă și se duce la altele. Ea, disperată, tot vine și mi se plânge, iar eu îi spun: "Să continuăm cu rugăciuni la Cuvioasa Paraschiva". Și într-o duminică, pe neașteptate, vine doctorul la familia fetei și o cere în căsătorie. Peste zece zile s-a făcut nunta și sunt fericiți. [...]
6. Mi-a povestit un preot din Ardeal că în parohia lui a fost o fată care trebuia să se căsătorească cu un băiat. O fată cuminte, însă băiatul a fost rău, a lăsat-o și s-a căsătorit cu alta. Ea, fiind foarte necăjită, a venit la preotul paroh și i-a povestit durerea sa. Preotul a sfătuit-o să meargă la Iași, să se închine la moaștele Sfintei Paraschiva și să dea un pomelnic. L-a ascultat. Peste o lună s-a căsătorit cu un băiat foarte bun și e fericită.'

lumineaza, fie ca Bunul Dumnezeu sa te ajute si sa-ti lumineze mintea sa iei decizia corecta si potrivita pt. tine!

Last edited by cherub; 02.03.2010 at 14:27:29.
Reply With Quote