Citat:
În prealabil postat de Fata_Sihastra
Incep sa scriu aici cu speranta ca cineva sa ma ajute sau sa-mi dea niste raspunsuri.[...]
Eu nu-mi gasesc linistea de atunci, nu pot sa cred ca s-a lasat influentat,ca s-a schimbat asa de mult,cum de a lasat sa se piarda iubirea noastra asa de usor?
Incerc sa lupt pt iubirea noastra,mai ales ca nu am un motiv concret si stiu ca acesta nu este baiatul pe care l-am cunoscut si pe care l-am iubit si-l iubesc.
Sper sa ma ajute cineva,nu stiu cum sa procedez in continuare,dupa tot ce mi-a facut vreau sa-l ajut,ma rog la Dumnezeu pentru el si sper sa realizeze cat de mult a gresit fata de mine.Sper sa ma ajute Dumnezeu sa merg mai departe,desi cu fiecare secunda trecuta este din ce in ce mai greu.
|
Roaga-te si Maicii Domnului, citeste (zilnic, daca poti, pana la rezolvarea situatziei), 'Paraclisul Maicii Domnului', dar si acatistul Sf. Cuv. Parascheva de la Iasi. Postez aici un link la un website cu relatari despre unele dintre minunile infaptuite de Bunul Dumnezeu prin Sf. Parascheva:
http://www.sfantaparascheva.com/minuni.php
Si 2 mici fragmente extrase, similare oarecum, si relevante pt. cazul tau:
'17. O fată farmacistă foarte cuminte, având 32 de ani, tot voia să se căsătorească. Prin mine a dat rugăciuni la Sfânta Paraschiva și la 1 ianuarie 1968 a făcut cunoștință cu un doctor văduv. Acela începe s-o curteze, dar ceva serios nu spunea. Apoi o lasă și se duce la altele. Ea, disperată, tot vine și mi se plânge, iar eu îi spun: "Să continuăm cu rugăciuni la Cuvioasa Paraschiva". Și într-o duminică, pe neașteptate, vine doctorul la familia fetei și o cere în căsătorie. Peste zece zile s-a făcut nunta și sunt fericiți.'
'6. Mi-a povestit un preot din Ardeal că în parohia lui a fost o fată care trebuia să se căsătorească cu un băiat. O fată cuminte, însă băiatul a fost rău, a lăsat-o și s-a căsătorit cu alta. Ea, fiind foarte necăjită, a venit la preotul paroh și i-a povestit durerea sa. Preotul a sfătuit-o să meargă la Iași, să se închine la moaștele Sfintei Paraschiva și să dea un pomelnic. L-a ascultat. Peste o lună s-a căsătorit cu un băiat foarte bun și e fericită.'