Subiect: O rugaciune
View Single Post
Vechi 02.03.2010, 16:26:26
emiliulia emiliulia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.10.2009
Locație: dorohoi,strada transilvaniei numarul 11
Religia: Ortodox
Implicit Dragii nostri

Vreau sai multumesc doamnei gaby pentru tot foarte multi oameni neau vb urat si neau judecat dupa suflet au incercat sa ne faca rau doar atat vreau sa spun daca cineva crede aceste mizerii care ni se aduc la adresa noastra este binevenit oricand sa vada cum stam si tot ce ii intereseaza au aparut fel si fel de indoieli care multi au crezut si neau judecat nu cer nimic nimanui putine persoane neau cunoscut si ne vb si in ziua de astazi nu ne este frica de nimic cu atat mai mult near face placere sa vedeti ca numintim ,la un moment dat cineva a spus de mine ca fac fel si fel de prostii fiind pusa de sotul meu am indurat jigniri multe la adresa noastra mereu sau folosit multi de datele noastre pentru a ne murdari cu vorbe fata de oamenii care neau crezut si sau rugat pentru noi eu nu judec pe nimeni ,daca cineva crede aceste vorbe spuse de noi puteti sa ne cunoasteti oricand doriti dumneavoastra ,stiu ca sunt persoane cu inima mare care cred in noi si care ne cunosc la multi am trimis poze cu noi cu copii ni sau cerut sa vada copii dar ei de fapt le foloseau pentru a ne murdari imaginea fata de toti ,nu vreau sa mai pun la suflet si asa numi este bine si simt ca nu mai ma trezesc dimineata din cauza grijilor ,pentru ca sa inceput din nou discutii noi va dorim din suflet tuturor sanatate si Dumnezeu sa va ajute in tot ceea ce faceti ,voi cere adminului sa ma searga definitiv din acest forum nu vreau sa cad la pat din cauza supararilor ,pana si duhovnicul meu a fost jignit si suparat de unii oameni referitor la noi doamna Gaby stie despre ce este vorba .Doamne ajuta tuturor ,Dumnezeu nu ne lasa mereu nea ajutat .cu bine .