View Single Post
Vechi 02.03.2010, 17:09:02
sofia_78's Avatar
sofia_78 sofia_78 is offline
Member

Data înregistrării: 29.01.2010
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Draga mea Sebastiana, daca tu amestevi catolicismul, cu credinte asiatice si cu ortodoxia nu m-as mira daca ai vea multe ispite de la necurati in viata, noi trebuie sa punem in centrul vietii noastre ortodoxia si-atat, restul sunt eretice si de la necurat ca sa imbine binele cu raul si sa ne faca sa credem ca exista Duh Sfant peste tot.

Cineva spunea ca internetul este un mijloc foarte bun de demonizare, la perioade bine definite de timp (la fiecare cateva ore pe zi) se trimit niste unde (de fapt duhuri necurate) prin intermediul acestei retele internationale, si toti care au nesansa sa se afle online la acela ore, zi de zi, ani intregi, vor experimenta niste trairi fizice debusolante, posedari aproape, iar atunci cand domnia necurata va veni pe pamant vor cadea prada cu totii semnului ei 666. Muntele Athos a publicat o carte in care spunea ca fiecaree litera din alfabetul ebraic ii corespunde o cifra, si coincidenta sau nu, creatorii internetului au ales chiar litera w, careia ii corespunde in acest alfabet exact cifra 6 (cautati pe internet informatia), si fiecare pagina care vrei sa o deschizi, ortodoxa sau nu, ei doresc sa o spurce ffind inceputa de 666, calugarii chiar ii indeamna pe toti sa renunte complet la acest internet, ei traiesc in manastiri in rugaciune, fara internet, si daca au vreo pagina de net, ei doar primesc mail-urile tiparite dar nu raspund niciodata pe email, ci doar prin scrisoari in scris.

Eu una, doresc sa renunt definitiv la internet, nu vreau sa-mi slabesc mintea si cand o fi sa vina domnia neagra in lume sa fiu orbita sa mai vad adevarul, si daca ar avea dreptate cei care-au scris cartea si chiar se trimit aceste unde malefice la intervale orare bine stabilite pe net si toti oamenii vor suferi tulburari si nu vor stii de unde sunt si cui se datoreaza iar sursa lor ar fi chiar sub nasul lor, netul?

Eu am zis sa va zic ce-am citit, se mai spune acolo ca sfarsitul lumii va veni prin intermediul internetului, e o profetie.