Subiect: O rugaciune
View Single Post
Vechi 02.03.2010, 18:17:44
paraschiva83 paraschiva83 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 02.03.2010
Implicit

Ciudat pe acest site aveai doar 2 copii

Subiect: CATRE TOATE MAMICILE CITITI VA ROG
Postat: Wednesday, July 01, 2009 1203 PM
ma numesc emil am doi baieti unul de 2 ani si unul de 4 luni sotia nu lucreaza are grija de ei am venit pe acest forum sa cer un ajutor la toate mamele care au copii va rugam ajutatine cu niste hainute va multumim id nostru este dumi_emil cu respect emil dumitru

Si daca mai sunt ceva suspiciuni mai este si aici ceva
frate
Strain

Data înscrierii: Oct 30, 2009

Trimis: Mie Noi 04, 2009 7:57 pm Titlul subiectului:

--------------------------------------------------------------------------------

Pe toate forumurile apare cate un ID in apararea intereselor lui dumi_emil. Ba este gabriela1977, ba gabrielacoada, ba maryana_gaby . Cum se incing spiritele, apare acest ID sa le sustina cauza, sa transmita mesaje din partea lor , sa dea lectii de morala crestina suspiciosilor.

Nu este alta persoana, ci de fapt tot emil care isi sustine cersetoria cu mijloacele internetului (pentru fraierica).

Sus

SI SITUATIA ADEVARATA

Strain

Data înscrierii: Oct 30, 2009

Trimis: Lun Noi 02, 2009 9:37 pm Titlul subiectului: mesaj

--------------------------------------------------------------------------------

Repostez ce a scris BMS pentru a nu se crede ca vorbim despre cai verzi pe pereti.
Nu oameni buni, nu am uitat si cand promit ceva ma tin de cuvint, eu in loc sa stau toata ziua pe net am decurs la niste fapte reale si anume:

Ieri am fost ( personal) la acea familie din TULCEA, acel preot intradevar exista, precum si familia exista, dar CE AM VAZUT ACOLO AM RAMAS PROST!!!! Canapele din piele, 2 televizoare color, 1 masina spalat, dvd, antena parabolica, CASA UNDE LOCUIESC ARE 4 CAMERE, fiecare camera mobilata ca la carte, sincer nici eu nu am ce au ei, si nu au 3 copii, au doar 2 copii, copil mic (nou nascut) nu au, au internet,PC si si laptop.Cat cat despre acel preot EXACT CUM BANUIAM!!! Are magazin deschis de second hand de aceea tot se cere imbracaminte pentru copii, deoarece sunt multe familii nevoiase care prefera sa cumpere de la un magazin cu hainute folosite si asa scapa mai ieftin..(Mai nou in Romania este o afacere rentabila sa dai anunturi si sa ceri hainute strainilor).
Legatura intre acest caz si Raluca (familia din Brasov) este ca aceasta familie din Tulcea sau folosit de pozele copiilor lor.(familia care intradevar au nevoie URGENT de ajutor).
Acea familie din Tulcea a fost ajutata cu sute de mii de euro, de catre diferite fundatii
din romania si nu numai.(poate candva au avut nevoie de ajutor) DAR ACUM SIGUR NU!!!!)
Copii din pozele in care familia din Tulcea sau folosit de ele, sunt ai Ralucai de fapt (familia din Brasov) si au facut rost de ele de la acel preot, sotul Ralucai fiind nascut , crescut in Tulcea (Gheorghe Dumitru, numele tatalui), sotul Ralucai a facut o cerere epicospiei din Tulcea sa fie ajutati (cutia milei), lasand poze cu familia lor (copii lor) e.t.c.
Acel preot (patron de magazin second hand) impreuna cu acea familie din Tulcea (au postat anunturi umanitare cu pozele copiilor Ralucai) sau folosit de familia din Brasov, care au un copil cu numele de Gheorghe Mihai in varsta de 6 ani si 2 luni,internat la un spital din Bucuresti.
Deci toate cererile lor (a familiei din Tulcea) este o mare minciuna!!!NU AU NEVOIE DE NIMIC!!!

Last edited by paraschiva83; 02.03.2010 at 18:22:25.