buna seara
am ramas cu gura deschisa doamna numi vine sa cred cum puteti vorbi asemenea minciuni si mizerii va mai dau odata adresa noastra si chiar maine voi intreba acest preot cu care ziceti ca ati vb sau cine a vorbit ,Dumnezeu este deasupra noastra si va vede cum puteti spune asemenea vorbe ,domnilor oricine poate veni oricand la noi adresa noastra este strada alunisului nr9 ,bloc e1 scara a,apartament 19 ,ganditiva ca aceste cuvinte ne dor enorm avand in vedere ca nimic din ceea ce spuneti nu este adevar nimeni nu a fost la noi acasa de curand a fost o doamna cu locatie in tulcea care a vazut situatia si nea adus copiilor jucarii si carutul pe care noi ni lam dorit foarte mult ,dumneavoastra tineti neaparat sa fie ajutata o alta familie dar nu avem nevoie de absolut nimic doar nu ne calcati in picioare cu cuvinte greu de imaginat care ies din gura unui crestin care il sluzeste pe Dumnezeu ,veniti oameni si vedeti dumneavoastra oricine doreste doamna si preotul care il judecati pe nedrept un preot nu se judeca este slujitorul domnului doamna ,inchei acest mesaj stiind ca vor crede unii oameni aceste vb spre linistea sufleteasca a unora as putea arata actele copiilor mei si buletinele prin poze daca se poate ,si celor care doresc sa ne cunoasca sa vina acasa la noi sa vada situatia noastra care este exact asa cum o spunem noi si vecinii sunt martori caci ne cunosc de cand stam aici ,Dumitrescu Dumitru Emil ,strada alunisului ,nr 9 bloc e1 ,scara a, apartament 19 va astept oricand si pe oricine si cu noi veti merge si la duhovnicul nostru sa vorbiti cu ,Dumnezeu si Maica Domnului sa va ajute pe toti noi nu suntem hoti si cersetori in aceasta lume sunt oameni si oameni de care ne intalnim in fiecare pas chiar si prietenii si aproapele pot sati fie dusman dar Dumnezeu te ajuta sa treci peste orice asa cum noi avem trei copilasi dragi si destepti cu care ne mandrim si nu am inselat pe nimeni niciodata,Dumnezeu sa va ajute.
|