View Single Post
Vechi 03.03.2010, 01:32:20
aurelia1984's Avatar
aurelia1984 aurelia1984 is offline
Member

Data înregistrării: 17.11.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de theofan Vezi mesajul
Cel mai mult m-a atras la sotia mea faptul ca ma iubeste cum nimeni nu m-a mai iubit. Mi-a dovedit asta de mii de ori.

Insa, durerea mea cea mare este ca ea a avut un prieten acum cativa ani pentru cateva luni si nu am fost primul barbat din viata ei. Ma asigura ca nu este adevarat cu prima iubire care nu se uita, ca pe ea nu o mai intereseaza deloc acea persoana cu care a rupt legatura de multi ani, ca regreta, dar nu are cum sa dea timpul inapoi. Si ca pe mine ma iubeste din toata fiinta. Insa, imi vin mereu imagini in cap cum ar fi fost ea cu acela, cum ca pe mine m-ar putea compara (eu nu am avut nicio relatie trupeasca pana la casatorie). Am stiut dinainte de acest lucru, mi-a spus, si am crezut ca voi putea trece mai usor datorita iubirii. Insa, tot mai simt durere si nu ma pot darui 100 % pana nu ma vindec de obsesia ca poate inca mai are un mic sentiment fata de prima persoana. E posibil ca sa uiti de prima persoana cu care ai fost, mai ales daca s-a terminat prost relatia?
Vai, cat te inteleg Theofan! Poate te-ar ajuta sa citesti dintr-o alta ramura a forumului: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ead.php?t=8410
Vorbim acolo mai multi despre cum se poate sa depasesti suferinta provocata de vechile relatii ale persoanei iubite.

Doamne ajuta!
Reply With Quote