În prealabil postat de mariamargareta
...
Ediția 1995: Copiilor și copilașilor, nu lucrați de la voi și lucrați de la Mine tată. Nu stați întru voi și stați întru Mine, căci Eu sunt fără de moarte prin cei ce stau întru Mine ...Veniți la Mine. La Mine și nu la lume. La învățătura Mea ... (Citat din Cuvântul lui Dumnezeul de la Pucioasa din 7 aprilie 1994)
Ediția 2006: Copiilor și copilașilor, nu lucrați de la voi, și lucrați de la Mine, tată. Nu stați întru voi și stați întru Mine, căci Eu sunt fără de moarte prin cei ce stau întru Mine. Copilașii și tinerii poporului Meu să ia aminte la glasul Meu și să se apropie de Mine. Și cum să se apropie?
Iată, grăiesc cu voi, copilașilor și tinerilor curați cu trupul și cu inima, căci cei ce nu sunt curați cu trupul și cu inima și cu viața, aceia n-au cum să audă graiul Meu, aceia stau nepăsători și nu aud pe Domnul. Voiesc, tată, să-Mi vindec ranele pe care le am de la acest popor. De patruzeci de ani îl păstoresc, și nu s-a prins mâncarea de el ca să fi fost mare și sănătos și curat și cu iubire sfântă. Puțină iubire, puțină de tot, puțină ascultare a lucrat poporul Meu dintâi, cel de la începutul lucrării Mele. Iubea cuvântul Meu, dar nu iubea viața cu Mine poporul cel de la început, și l-am mărit pe cel de la început și l-am hrănit și l-am adăpat prin vreme grea, și n-a luat pe el cămașa Mea, n-a luat-o, tată, și n-a luat crucea Mea, că una e să duci crucea ta, și alta e să duci crucea Mea, poporule creștin. Sunt departe una de alta aceste două poveri; departe, tată. Și iată, venea creștinul la Mine și Îmi punea în spate și crucea lui, și Eu plângeam și sufeream pentru poporul Meu cel fără dragoste. Să fi voit să-și ducă creștinul crucea lui, dar și pe aceea o îngrămădea tot pe Mine, măi copii. Să fi voit să-și fi cusut creștinul cămașa lui cea ruptă, da’de unde! că venea să i-o cos Eu, de parcă i-aș fi rupt-o Eu. Să fi voit să ia haina Mea, tată, că haina Mea are alt gust, alt har, altă lucrare, altă iubire și altă înțelepciune. iată ce înseamnă haina Mea și crucea Mea.
Copilașilor și tinerilor, cei ce sunteți vii, ci ce înviați la glasul Meu, voiesc să fac din voi o plămadă cerească, tată, o alifie și un har nou cu care să-Mi ung ranele făcute de neascultarea poporului Meu care a greșit și care nici acum nu voiește altfel. Trebuie să desțelenim ogorul acesta, și am nevoie de pluguri și de cârmaci de pluguri. Iată, după patruzeci de ani n-am în cine să Mă sălășluiesc ca să lucrez de-acum. Am hrănit acest popor ca să crească și să lucrez cu el, și iată, nu vine nimeni să lucreze. Unii au altceva de lucru, alții au soții și copii, alții au ranguri, alții au mândrie deșartă, alții se hrănesc cu înțelepciunea care vine de la om și au aruncat-o pe a Mea, iar alții se ceartă cu Mine și Mă judecă și se răzvrătesc, căci sunt căzuți în necredință dacă s-au întors de la Mine. Veniți voi, tată, și stați cuminți cu Mine și învățați de la Mine ce este această lucrare prin care am păstorit Eu pe părinții voștri, pe frații voștri cei mai mari. Veniți la Mine, și lăsați-vă veniți, și să vă lase părinții voștri să veniți la Mine. La Mine și nu la lume; la învățătura Mea ... (Citat din Cuvântul lui Dumnezeul de la Pucioasa din 25 martie/7 aprilie 1994)
Textul de mai sus, în forma lui dezvoltată, dezvăluie câteva adevăruri incomode al sectei Noul Ierusalim.
...
|