Citat:
În prealabil postat de Seraphim7
Ce zice sf.Aps.Pavel,,Toate imi sunt lasate dar nu toate imi sunt de folos,toate le stapanesc dar nu ma voi lasa biruit de nici una''.Poti sa stai langa foc si sa nu te arzi.Acuma sa analizam ce sa caute un crestin la o discoteca,acuma imi veti spune ca discotecile sunt pline de crestini,eu va completez si zic pseudocrestini,un crestin adevarat nu are ce cauta la adunarea dracilor,la liturghia adusa satanei,tamaiata cu fum de tigara,jertfita cu alcool,copletata cu imne manelistice ,intonate cu house,complletate cu rock si desvarsite cu dansul pe ritmuri ametitoare si ametite de alcool.
|
Sunt de acord cu tine. Din discoteca nu ai nimic de invatat. Acolo sunt numai lucruri rele si daca te duci la discoteca mai rau i-ti faci pentru ca acolo sunt ispite. Te duci la discoteca si vezi ca toata lumea bea si fumeaza asa ca vrei sa incerci si tu. Sa nu mai zic de drogurile care se vand in discoteci. Mai sunt si animatoarele si fetele mai mult dezbracate care danseaza si i-ti fug ochii si mintea.
Spuneti si voi lucruri bune care le gasesti in discoteca daca puteti? In discoteca uiti de Dumnezeu. Spuneti-mi careva care se duce in discoteca daca se gandeste la Dumnezeu.
Sa zicem ca te duci sambata seara la discoteca si stai pana dimineata, duminica dimineata nu mai ai putere sa te duci si la biserica.
Daca ar fi sa alegi intre discoteca si biserica, care se suprapun oarecum sambata seara-duminica diineata, voi ce a-ti alege?