View Single Post
Vechi 03.03.2010, 12:08:10
windorin's Avatar
windorin windorin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.10.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de costel Vezi mesajul
Mai oameni buni, "windorin" a dorit sa sublinieze ca Dumnezeu este prezent pretutindeni, ca nu este doar undeva. Nu a deschis acest topic pentru a ne face o invitatie catre discoteca, uitand de Biserica. Asa ca nu vad rostul descrierii unei discoteci. Stim cu totii ce se petrece intr-o discoteca, dar putini stiu ca Dumnezeu este prezent si acolo unde noi credem ca este absent.
Cam asa este.
Ma doare atitudinea celor care lovesc fara mila in cei care merg la discoteca, asemeni "fratelui celui mare" impotriva "fiului risipitor".
Eu insumi nu merg la discoteca, asa ca nu caut sa apar un obicei personal. Doar ca omul ramane om, orice ar face.

Se cade sa nu vedem nici un loc proprietate a diavolului, oricat de rau famat ar fi.
Se cade sa nu vedem nici un om drept diavol sau definitiv pierdut, oricat de rea viata ar avea.

Reply With Quote