View Single Post
Vechi 03.03.2010, 15:40:43
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lumineaza Vezi mesajul
Nu imi place sa fac comparatie,dar cel din prezent nici nu se compara cu cel din trecut.Sunt foarte diferiti.Cu cel din trecut ma potriveam foarte bine,doar ca nu mai puteam continua cu acele infidelitati ale lui,iar in relatia din prezent imi lipsesc cateva lucruri pe care le gaseam la cel din trecut si eu daca am stat 3 ani cu el am fost invatata cu acestea.(de exemplu romantismul -viitorul sot e total pe langa;plimbarile chiar si pe ger,mergeam tot orasul pe jos,iar acum actualul daca s-ar putea sa-i vina o masina la scara...si multe altele).Il iubesc pe cel din prezent,are un suflet foarte bun in "lipsa acestor lipsuri" ,are si parti bune,e mai calm si cel mai mult apreciez ca e fidel.Vreau sa decurga totul asa cum curge un izvor lin la vale,insa se pare ca e tulbure un pic apa...
Cred ca este destul de evidenta problema.

Iti lipseste maturitea afectiva, pentru ca afectiunea ta nu se cladeste pe criterii solide.

Nu esti indragostita de viitorul tau sot (actualul prieten) pentru ca iti lipsesc acele nimicuri care la celalalt te incanta.

In schimb, esti inca indragostita de fostul care desi ii lipseste ceea ce conteaza cel mai mult, are acele nimicuri de care se pare ca ai nevoie mai mult, pentru ca te incanta mai mult decat calitatile care conteaza cu adevarat intr-o casatorie.

Problema este exclusiv la tine si ar fi bine sa nu va casatoriti pana nu o rezolvi.

Altfel s-ar putea sa te trezesti casatorita fiind, cu "fostu'" la usa cu o poveste induiosatoare si cine stie ce mai iese de aici.

Iar chestia cu comoditatea, romantismul..se mai pot educa pe ici pe colo daca chiar nu poti trai fara ele, dar ar fi mai bine sa le evaluezi la adevarata lor valoare.
Reply With Quote