Draga Eugen, imi pare rau ca nu faci diferenta intre religii si nu le mai dau nume ca sunt prea multe, cert este ca ptr. tine, tot ce nu este "ortodox" este secta, reese foarte clar din mesajul tau,eu nu am mentionat ce religie am, dar fratilor stiti care este problema... va este frica sa va rupeti de traditie rataciti pe acest pamant si va pierdeti in traditii este un lucru foarte grav, traditia nu va lasa sa fiti liberi si stiti de ce ptr. ca puneti un pret mai mare pe sfinti, pe preoti pe traditii si pe Acela care a facut gestul suprem si a indurat chinul si moartea ptr. noi pacatosii, il ignorati si aproape ca anulati ceea ce El a facut pentru noi, Ioan 3:36.Tot in Ioan 10 :9 spune clar EU SUNT USA DACA INTRA CINEVA PRIN MINE VA FI MANTUIT, de ce nu se spune: Preotii sunt usa si prin ei sa veniti la D-zeu? Dati-mi va rog un verset din Bilie prin care D-zeu ii numeste pe preoti Calea ,adevarul si Viata sau Usa prin care intram la D-zeu? Eu nu inteleg (spovedania la preot) cum se poate ca pe un pacatos, sa il ierte un pacatos poate mai mare ca el, de unde stiti voi ce viata duc preotii, uitati-va pe la stiri si vedeti cati preoti sunt care fac atatea murdarii si pacate grave, cum sa ma ierte pe mine un alt om la fel de neputincios ca si mine ? taina spovedaniei este un sfanta, cum sa incredintez eu ceva asa de sfant, unui murdar de pacate ca si mine? Fratilor Sfant este numai unul: Isus Hristos( sau Sfanta Treime) care tot una este.Biblia spune: EL a trait far de pacat si tot Biblia spune ca numai El are puterea sa ierte pacatul. Preotii sunt: Cum spune Isus "Pastorul turmei", in nici un caz nu iarta pacate. Sunt asa de multe lucruri de spus... Ma rog ca in aceasta saptamana a Patimilor, D-zeu sa va lumineze si ca va deschideti inima Acelui care a facut gestul cel mai suprem si mai minunat ptr. noi, a murit si A Inviat ca noi sa avem trecere inaintea lui D-zeu. ioan 3:16
|