27.03.2007, 16:23:48
|
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 01.03.2007
|
|
Citat:
În prealabil postat de ARHANGHELUL
Citat:
În prealabil postat de vsovi
Da si eu am impresia ca asha pune intrebarile incat sa ne duca in eroare, lucru neplacut, care nu se cade a se face, eu sper totusi ca nu o face intentzionat ca demulte ori nu realizezi de unde vine ispita si in cele mai mult cazuri singur te ispitesti, ca asha ne spun cei inaintatzi... ca proverbul "cine sapa groapa altuia s-ar putea sa cada tocmai el in ea" poate ca e valabil dar nu neaparat... unii se descurca foarte bine.
Dar la ce spune Arhanghelul, care spune totusi ca este crestin ortodox, am sa incerc sa raspund desi, n-ar prea fi cazul fiindca a raspuns Grigorie... ca pericolul panteist se manifesta si este greu de facut fatza... si ne da tarcoale si nepomenitul...
Poi asha spune si biblia in cartea Facerii doar ca nu DIN ci DE...
Iar numele Domnului ce se arata in muntele Sinai si care a vorbit catre Moise spunea altceva: "Eu sunt Cel ce sant" poate si in sensul ca este Cel pe care-l cautase Moise de se suise pe muntele Sinai dar si Cel care ii binecuvantase inaintashii...
|
DUMNEZEU a zis sau a facut asa scrie in Biblie.
Ca sa existam trebuie sa fim in DUMNEZEU pentru ca nu este ceva inafara LUI.
Geneza.
cap.1
ver.26,27
Apoi Dumnezeu a zis: "Sa facem om dupa chipul Nostru,dupa asemanarea Noastra;el sa stapaneasca peste pestii marii,peste pasarile cerului,peste vite,peste tot pamantul si peste toate taratoarele cari se misca pe pamant,"
Dumnezeu a facut pe om dupa chipul Sau,L-a facut dupa chipul lui Dumnezeu; parte barbateasca si parte femeiasca i-a facut.
|
Unde scrie in textele pe care tu le-ai citat `din Dumnezeu`, Arhanghel?
|