Citat:
În prealabil postat de Traditie1
Domnul spune ca viata vesnica este cunoasterea Lui.
|
Bun, si ce pot eu sa fac pentru cunoasterea Lui asa cum solemn declari tu?
Ce pot? Eu sunt mic si neinsemnat in fata lui Universala Nici nu inteleg despre ce vorbeste. Eu nu stiu la ce face referire Dumnezeu, si in acelasi timp este mult prea greu pentru mine sa incep sa-mi inchipui si sa-mi imaginez tot felul de ritualuri, asa cum cintam intruna si sa cred in tot felul de minuni descrise la a 100-a mina.
Eu pot doar sa-mi duc viata in mod pasnic conform normelor de convietuire civilizata si da, inteleg porunca iubirii aproapelui pe care da, o simt in suflet, imi ajut si eu cum pot si cind pot aproapele...insa..alte teorii si abureli...iertare dar ma depaseste, ok?..iar pe mine personal minciuna de sine ma doare si stiu sigur ca-mi lasa o rana pe suflet..asa ca prefer sa evit orice ...inchipuire! ( nu zic ca sunt minciuni, pur si simplu nu ma intereseaza si nu le accept)
Vrei sa fiu mai bine lamurit, vino Tata cu clarificari si cu verificari actualizate....ca sunt un biet om nu un gigant planetar, caracatita universala!...hai sa fim mai seriosi cu afirmatiile pe care le facem si mai responsabili!