View Single Post
Vechi 04.03.2010, 11:52:06
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de danyel Vezi mesajul
Interesant e faptul ca din cati ortodocsi trecuti pe la diverse secte cunosc eu niciunul nu a fost un iubitor de biserica de post de rugaciune de milostenie de spovedanie de impartasanie ci toti au fost ortodocsi formali care nu prea le aveau cu ortodoxia..in fine fiecare e liber sa isi aleaga calea dar sti ce-i tragi-comic cand unu care o petrecut numai prin crasme, ajunge mare sfant pe la ceva secta, te invita la o "evanghelizare" si ce sa vezi , respectivu de la anvon tuna si fulgera asupra invataturii ortodoxe pe care o cunoaste bineinteles de la coltul strazii nu din aprofundarea lecturii sf scripturi si sf parinti

Va veni o vreme zice-a Iisus cand se vor desparti OILE de CAPRE...asa ca BO nu are de ce sa se streseze...
Eu m-as bucura foarte mult daca cei care parasesc un cult si trec la altul ar fi oameni mantuiti...dar este imposibil asa ceva, "scalda un caine sa vezi ca tot caine iese afara din apa". - sunt vorbele unui pastor BAPTIST la o inmormantare, ca replica la pastorul PENTICOSTAL (invitat de familie, si de pastor ca sa rosteasca un cuvant) care spunea cum ca decedatul (fost ortodox) este mantuit, si ca toti cei care se "pocaiesc" vor fi mantuiti.

Pt. toti sectarii Invatatura de credinta a BO reprezinta un pacat, iar cei din BO sunt pacatosi. Trecerea la un cult (indiferent de ce invatatura ar fi) duce la "liberarea de pacat", iar cei care scot cuvinte grele la adresa BO nu fac decat sa-si "marturisesca credinta" public.
Am un vecin penticostal, nascut penticostal, dar sa stii ca ca nu este "clatarit la cap"... am o alta fam. pentic.(vecini) iar sotia a parasit BO pt sot: o fanatica si o "lovita la cap" de nu ai vazut.
Asa ca, cei nascuti intr-un cult si traiesc in pace si liniste cred ca or vedea RAIUL...restul, Il las pe D-zeu sa-i judece.