View Single Post
Vechi 04.03.2010, 12:14:37
danyel danyel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2006
Locație: Cluj Napoca, Ardeal ,Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Geony Vezi mesajul
Pt. toti sectarii Invatatura de credinta a BO reprezinta un pacat, iar cei din BO sunt pacatosi. Trecerea la un cult (indiferent de ce invatatura ar fi) duce la "liberarea de pacat", iar cei care scot cuvinte grele la adresa BO nu fac decat sa-si "marturisesca credinta" public.
Am un vecin penticostal, nascut penticostal, dar sa stii ca ca nu este "clatarit la cap"... am o alta fam. pentic.(vecini) iar sotia a parasit BO pt sot: o fanatica si o "lovita la cap" de nu ai vazut.
Asa ca, cei nascuti intr-un cult si traiesc in pace si liniste cred ca or vedea RAIUL...restul, Il las pe D-zeu sa-i judece.

Unii zic ca nu e asa dar in interiorul lor toti sunt convinsi ca practica bisericii apostolice e pagana si trebuie neaparat sa se debaraseze de ea
e vorba de rationalismul care s-a dezvoltat in occident si care prezinta credinta doar ca pe o serie de insiruiri logice de practici, daca si mantuirea este prezentata in niste termeni juridici , legali, taina, spiritul, sacralitatea au fost abandonate

Eu am 10 familii de penticostali pe strada pe care locuiesc, si iti dau dreptate cei care sunt penticostali din pruncie din parinti penticostali sunt mai moderati cei care pe parcurs au trecut la penticostali dupa ce in prealabil nu fusesera ortodocsi asa cum spun ei ci niste imorali , sunt foarte radicali, tuna si fulgera pe ortodocsi de parca pana sa ajunga sa inteleaga si ei credinta ortodocsii n-ar fi cunoscut-o

Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15)