View Single Post
Vechi 04.03.2010, 15:34:34
cipirila27 cipirila27 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 20.11.2009
Locație: suceava
Religia: Ortodox
Implicit pe forum crestin ortodox....

buna ziua, eu sunt un membru ceva mai vechi dar, din pacate,f putin activ!timpul nu-mi permite sa citesc postarile voastre si in acelasi timp sa scriu....serviciul meu e cumva mai strict si de abia imi gasesc putin ragaz sa va impartasesc parerile unora dintre voi.Sunt mandru insa ca vad destule persoane aici cu har,altele f inteligente...D-zeu sa va aiba in paza pe toti!
acum despre subiectul de fata(voi fi scurt):Sfintii Parinti ne invata sa ne ferim de sectari,oricare ar fi ei!!Sa nu vb cu ei,sa nu-i ascultam,sa nu-i primim in casa noastra,etc deoarece sunt foarte provocatori si putem cadea lesne in ispita de a ne contrazice cu acestia...NU are ce cauta un sectant,oricare ar fi motivul si parerile lui,pe acest forum!
sa evitam aceste discutii caci sunt atat de multe subiecte de conversatie crestin ortodoxe incat (chiar daca nu ar fi periculoase influentele sectare) am pierde timpul aiurea!!
La final o sa-mi permit sa-i recomand persoanei adventiste care a deschis acest subiect sa ne lase in pace...sigur o sa gaseasca alt loc unde sa-si ,,propovaduiasca" ideile!!
(ma retrag in postura mea de ''observator" si va urez bafta!)