View Single Post
Vechi 28.03.2007, 09:39:22
mihu mihu is offline
Junior Member

Data înregistrării: 27.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sofiaiuga
PT.ca nu se respecta taina casatoriei se ajunge la singuratate ,nu da vina pe emnciparea femeii,ci mai bine da vina pe egoismul barbatului. Dc.nu este privita casatoria ca o CRUCE ,adica orice cruce implica un sacrificiu,al ambilor membri de familie ,atunci casatoria da chix.Partenerii trebuie sa renunte la EGO-UL PROPRIU sau macar sa si-l micsoreze de dragul sotului [sotiei].Greutatile si impotrivirile le aduce cel rau si este lasat sa le aduca tocmai pt. a mai reduce acest EU al fiecaruia care are tendinta sa tot creasca in loc sa scada .Adica daca nici iubirea nu il micsoreaza atunci nu este iubire adevarata . Este bine ca fiecare familie sa aiba un DUHOVNIC care fiind ascultat ,vor trece cu bine peste capcanele celui rau.
nu dau vina pe nici o emancipare a femeii. as fi vrut eu sa fi dat vina pe asa ceva. daca asa ar fi stat lucrurile eu as fi fost un simplu individ cu pareri subiective, un visator, unul care zice si el ceva despre casatorie ca sa nu taca.
nu e de vina femeia asa cum nu e de vina nici barbatul. amindoi sunt de vina pentru distrugerea sfintei taine a casatoriei.
si mai e cineva de vina: diavolul care, vazind eforturile celor doi de a face bine si de a respecta aceasta mirifica taina a biericii, sopteste la ureche diverse uriciuni si cei doi cred ca sunt gindurile lor.
daca nu crezi ca diavolul se baga intre cei doi si ii divide, ii asmute unul impotriva celuilalt, ar fi bine sa incepi sa crezi in asa ceva.
Reply With Quote