View Single Post
Vechi 04.03.2010, 21:59:09
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
Da,nu pot sa nu iti dau dreptate intr-un fel,dar...Sf.Apos.Petru atunci cand la chemat Iisus nu a mai stat sa-si rezolve problemele chiar daca era casatorit ci a mers dupa El.Crezi ca Dumnezeu nu va avea grija de acea familie care ramane in urma monahului.Mai mukta decat ne putem imagina,poate este modalitatea cea mai buna de a se mantui monahul si implicit familia.
In fine...nu stiu ce sa zic mai mult decat am zis deja, si nu am nicio indoiala ca Dumnezeu are grija de aceste familii...si totusi, mi s-ar parea total anormal sa se gaseasca pretexte pentru astfel de reactii si disparitii misterioase ale sotilor, care dupa ce trantesc 'nspe copii...se trezesc ca au alte chemari, sa fim seriosi!

Nu stim cum era familia Sf.Petru...si daca avea probleme de rezolvat, dar sa consideram de acum ca toti indivizii care dispar subit, sunt asemeni Apostolilor, mi se pare iarasi o ipoteza si nimic mai mult?!?

Sustin in continuare ca inainte de retragerea in monahism, trebuie sa iti inchei socotelile in lume...simplu si sanatos!
Reply With Quote