View Single Post
Vechi 05.03.2010, 09:32:28
Jane Says Jane Says is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.02.2010
Locație: KooKooLand
Religia: Ortodox
Implicit

Eu nu -s de principiul ca trebuie sa bata careva toba cu de cate ori se impreuneaza sau sa tina evidenta vecinilor.

Ideea e ca da, aia care nu au auzit de Iisus Hristos, de post si de rugaciune pot face ce vor. Insa noi care am auzit si stim? Noi care am fost botezati si cu Sf. Duh si stim de lucrurile astea si mai mult, avem potentialul si mijloacele sa ne biruim macar temporar trupul? Ok, daca vrem sa facem dupa capul nostru, tot cum vrem facem ca nu ne opreste nimeni. Numai sa nu ne ascundem dupa deget invocand nu stiu ce insulari care nu au aflat de asta si traiesc asa cum stiu ei, firesc.

Daca stii macar ca ai sansa la suprafiresc nu ar trebui sa iei firescul in brate cu atata usurinta si sa te mai si indreptatesti. Nu facutul de amor in zilele cand ne trazneste cred ca e problema, ci faptul ca ni se pare normal sa ne impreunam dupa nici o socoteala,la bunul plac al instinctului lasat liber, in loc sa incercam sa ne disciplinam trupul, ba ne mai si ridicam impotriva celor care au incercat si au reusit.. Ca oameni ne putem domina si instinctul alimentar, si pe cel sexual dar nu o sa reusim asta niciodata, nici aici nici pe lumea cealalta, daca nu incercam macar.