View Single Post
Vechi 05.03.2010, 09:49:47
windorin's Avatar
windorin windorin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.10.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de georgeval Vezi mesajul
Momeala diavolului pentru cei care se sinucid este chiar convingerea ca prin moarte se trece in nefiinta. Uitam ca paradoxul fiintei noastre consta in faptul ca desi avem un inceput u vom avea un sfartit ca "fiinta nu va trece in nefiinta", ca daca Dumnezeu exista noi suntem nemuritori.
Ai dreptate, cei care se apropie de sinucidere cred cu toata taria ca dincolo nu mai exista nimic, ca totul se termina acum si aici.
Din fericire insa, multi sunt apucati de groaza si frica in acele momente, iar acea frica le aprinde un puls de viata nou. Nadajduiesc sa fie multe aceste cazuri. Si cred ca tocmai frica de moarte arata o indoiala asupra faptului ca "dincolo nu mai e nimic". Daca nu ar fi frica, am avea certitudinea ca dincolo chiar nu mai e nimic. Frica aceasta insa cred ca ajuta pe multi sa ramana pe aici, cat de mult se poate.

Citat:
În prealabil postat de zoridezi Vezi mesajul
"Crede si nu cerceta" nu apartine lui Hristos ,ci unui ateu pe nume Iulius Celsus.
Dimpotriva in Sf. Scriptura scrie "Bate și ți se va deschide, caută și vei afla"
Cercetarea nu e rea, doar lipsa de discernamant! E periculos sa crezi tot ce auzi fara o cercetare prealabila.
Semnez si eu sub aceste cuvinte.

Reply With Quote