View Single Post
Vechi 05.03.2010, 10:30:13
Jane Says Jane Says is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.02.2010
Locație: KooKooLand
Religia: Ortodox
Implicit

Conceptia ortodoxa despre sexualitate, pana la urma, nu e aceea ca, daca nu pot fi feciorelnici, mai bine le este sa se casatoreasca decat sa arda? Deci casatoria si tot ce implica ea fiind un pogoramant pentru ca inainte de cadere Adam si Eva nu se impreunau? Cred ca relatiile sexuale intre soti nu sunt pacatoase insa nici nu ajuta la desavarsirea celor doi. Ori crestinismul parca incearca sa aduca omul la starea initiala?

Si fara mancare noi am muri - Ingerii traiesc bine merci fara mancare -, dar fara sex nu murim (referitor la ziua de luni). Fara mancare, fara apa, chiar si fara somn, ne-am slabi foarte mult trupul si am muri. Cu totul intamplator, sexul e ceva ce nu e esential supravietuirii. Ca e poate cel mai "tiranic" instinct (daca ti-e foame poti sa mai astepti cateva ore, poate o zi intreaga, dar cand te aprinzi, te aprinzi repede si la asa intensitate ca de multe ori nu mai gandesti limpede) si in acelasi timp deloc esential supravieturii individuale? Despre asta ce parere avem? :)