View Single Post
Vechi 05.03.2010, 11:46:45
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Pe mine ma amuza astfel de intrebari care s-ar cere sa fie, de fapt, intime.
Nu intereseaza pe nimeni cand trebuie sa ma impreunez cu sotia, este problema mea, este rationamentul propriu la care pot apela atata timp cat mi l-a daruit Dumnezeu si, este o trasatura din viata proprie adaptata dupa personalitatea familiei mele.
Am citit carti religioase, am citit si carti sociale, am anumite experiente, am o anumita conduita morala din acest punct de vedere...nu este nevoie sa-mi impuna nimeni ce sa fac cu viata mea privata, caci nu sta nimeni " in patul conjugal " ca sa inteleaga pe deplin situatiile intime a fiecarei familii.
Atata timp cat exista un echilibru in cuplu, din acest punct de vedere si nu se abuzeaza de aspectul sexual , nu vad de ce ar interveni biserica in intimitate, mai ales ca uneori chiar exagereaza prin "teorie ", caci pana la fapte ne cunoastem fiecare BARNA.
Am mai spus, mizez pe infranarea in cuplu, pe un echilibru si o conduita fireasca, dar, nu pe un calendar specific si atat de rigid care sa te duca la o impreunare formala si incompatibila cu sentimentele.