View Single Post
Vechi 05.03.2010, 12:27:05
danyel danyel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2006
Locație: Cluj Napoca, Ardeal ,Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de solo yo Vezi mesajul
practic te poti lasa de fumat si treptat si dintr-o data, depinde de organismul si vointa fiecaruia. o singura nelamurire am: din cate stiu, nu scrie nicaieri in biblie negru pe alb ca e pacat sa fumezi, doar se pot face deduceri pe baza unor versete. nu? sa-mi fie iertata ignoranta si bine v-am gasit.

Pe vremea cand a fost scrisa Biblia nu se practica fumatul, fi sigur ca daca s-ar fi practicat s-ar fi scris despre el, dar cred ca Biblia e clara in aceasta privinta

Ap Pavel ne spune "Toate îmi sunt îngăduite, dar nu toate îmi sunt de folos. Toate îmi sunt îngăduite, dar nu mă voi lăsa biruit de ceva. (1 Corinteni 6:12)

Vezi, patima fumatului te biruie te stapaneste asa ca e pacat sa te lasi in voia patimilor

Si tot in 1 Corinteni 6, 19 "Sau nu știți că trupul vostru este templu al Duhului Sfânt care este în voi, pe care-L aveți de la Dumnezeu și că voi nu sunteți ai voștri? "

Cum dar sa ne numim crestini si sa spurcam templul Duhului cu fum, un obicei pe care nu-l mai practica nici cei fara credinta in occident decat foarte rar

Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15)
Reply With Quote