Citat:
În prealabil postat de iana
Ma intreb si eu cum poate cineva sa spuna ca merge la manastire pt ca il iubeste mai mult pe Dumnezeu cand de fapt el nu-si poate iubi nici propria familie? Nu poti sa-L iubesti pe Dumnezeu si sa fii egoist in acelasi timp.
|
Eu nu ma intreb, deja mi-am zis parerea...e clar ca au o doaga lipsa, insa pentru asta nu e normal sa iti gasesti pretexte prin Biblie, cand nici nu stiu ei macar cum au plecat Sfintii Apostoli, dar eram sigura ca in nici un caz asa nu se face o chemare in monahism...parerea mea!
Eu ii trageam o ciomageala ca la carte lui barbat'miu inainte sa plece, si ii spuneam " Ghiaure, treci la tribunal acuma, hai hai...lasa tu fuga asa cand crezi tu, si cum crezi...ia sa mai fugi tu si cu pasii pe care ii vreau si eu, ca doar nu-s floarea soarelui din gradina, si copiii ti-s buruieni, hai repejor...mai amana putin fuga, ca sa clarifici totul, frumos, cinstit, si sa tii cont si de opinia mea...ca daca iti mai aduci tu aminte ti s-a terminat holteiala fix in momentul in care stateai in fata Altarului, si participai la o slujba!"
Oricum, mi s-ar parea obraz gros silipsa de bun simt totala, sa pleci fara sa ceri parerea nevestii, si sa o lasi asa, nici in car...nici in caruta, sa-ti creasca copiii, pentru ca e o decizie luata si de omul respectiv, iar modul in care se face...e iarasi decizia lui...asta e clar!