Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus
Încerci în van să ascunzi milioane de avorturi confirmate de statistica națională îndărătul unui caz de avort adventist (deocamdată neconfirmat).
|
Trice...te rog frumos nu ma acuza de ceea ce faci tu, nu ascund nimic....recunosc tot ceea ce se intampla, ti-am spus eu ceva? Da, am spus doar ca e foarte ciudat faptul ca voi dati afara pacatosii din comunitate...si ii lasati tot printre romanii aia pacatosi, dupa care veniti si ne adresati intrebari de genul " Dar de ce nu se schimba, dar de ce mai pacatuiesc...dar de ce, dar ce faceti voi ca sa nu mai pacatuiasca, ce face BOR?
Cred ca cel care ascunde de aici, esti numai tu...care esti invatat sa nu recunosti nimic si sa arunci numai prostii inspre altii...cand tu se vede ca nu iti cunosti gradina!
Si ce daca se fac avorturi, nu e tot decizia lor pana la urma...trebuie sa ii judeci tu, si sa acuzi si Biserica si intreaga Ortodoxie?
Ce tot atata o dai cu neconfirmatul...care unul, tu nici macar nu stii ce fac cei din comunitatea ta, si stai si ne vinzi noua basme...incearca sa nu iti mai ridici in slavi comunitatea, ca nu tine...mai intai incearca sa ii cunosti, si apoi sa vorbesti!