Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM
Eu ii trageam o ciomageala ca la carte lui barbat'miu inainte sa plece, si ii spuneam " Ghiaure, treci la tribunal acuma, hai hai...lasa tu fuga asa cand crezi tu, si cum crezi...ia sa mai fugi tu si cu pasii pe care ii vreau si eu, ca doar nu-s floarea soarelui din gradina, si copiii ti-s buruieni, hai repejor...mai amana putin fuga, ca sa clarifici totul, frumos, cinstit, si sa tii cont si de opinia mea...ca daca iti mai aduci tu aminte ti s-a terminat holteiala fix in momentul in care stateai in fata Altarului, si participai la o slujba!"  !
|
Hai ca m-ai facut sa-mi si imaginez cum as fugi si eu cu paru` dupa el!
Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM
Oricum, mi s-ar parea obraz gros silipsa de bun simt totala, sa pleci fara sa ceri parerea nevestii, si sa o lasi asa, nici in car...nici in caruta, sa-ti creasca copiii, pentru ca e o decizie luata si de omul respectiv, iar modul in care se face...e iarasi decizia lui...asta e clar!
|
Nu mi se pare in regula sa mergi nici dupa ce ti-au crescut copiii. Stai acasa, draga,
daca ii iubesti si ajuta-i toata viata. Stai sa-ti cresti nepotii. Nu te spala pe maini, ca tu ti-ai facut treaba. Totul e doar obligatie?! Unde-i dragostea oare?! Stai langa ei sa tremuri pt fiecare problema pe care o au. Nu o lua la sanatoasa cu biblia sub brat.