05.03.2010, 14:23:56
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
|
|
Auzi Trice...dar "Biserica lui Hristos" l-ar fi dat afara pe Sfantul Petru...dapa ce ar fi gresit si a 3 a oara...pentru ca asta era deja o ultima instanta la adventisti, nu?
A ramas el demn de Biserica Apostolica in fata lui Dumnezeu, i s-a aratat oare vreo usa, vreun comitet, a fost retrogradat, a incetat sa mai fie Apostol...ca eu nu am vazut asa ceva in Biserica lui Hristos, sa dai afara oameni pentru ca nu tolerezi pacatul...si ca daca nu il dai afara, inseamna ca il tolerezi si trebuie sa ii dai dupace in loc de iertare si sustinere?
Nu stiu ce sa zic, dar voi o tot dati cu pacatosul care trebuie sa nu mai pacatuiasca dom'le, nu mai e loc de alte discutii...si nici toleranta la voi, dar oare nu ar trebui sa intelegeti si ce inseamna Biserica lui Hristos, si sa parasiti erezia, ratacirea si inchipuirea?
Singura erezia e cea care il face pe eretic sa se auto-excluda din Biserica, si asta numai pentru ca refuza Adevarul, si crede intr-o erezie...pe care ajunge sa o vada drept Adevar, atat...in rest lucrurile sunt asa cum le-a lasat Dumnezeu!
|